tirsdag 13. desember 2016

Utstyr til lekekjøkken

Stort utvalg i lekekjøkken og leke- mat. Barna utvikler ferdigheter med lek. Utforsk våre lekekjøkken til barn her. Barn elsker å gjøre det samme som voksne, med eget kjøkken, lekemat, komfyr, serviser og kjøkkenmaskiner har man alt man trenger for å lage mat til familie og venner.


Til dessert kan kokken servere kaffe og kake med Smoby-produktene, så opplevelsen blir fullendt. Proshop tilbyr alt i kjøkkenutstyr til de små, samlet på ett ste og så er det til og med til en rimelig pris.

En ekte liten kokk trenger et lekekjøkken og her er en hel verden av fantastiske lekekjøkkener i tre. De fleste barn elsker å ape etter og lage mat til hele familien med disse flotte lekekjøkkener. Dette er bare den beste rollelek hvor fantasi og utstyr smelter sammen og man kan lage de mest fantastiske retter i kjøkkenet. UTSTYR Vi har mye som trengs til de minste, om det så er smokker og flasker, eller et trygt sted og sove, som et babynest eller babyseng til de nye verdens borgerene. Vi har gode organiske hygiene produkter fra Sebra til baby, potter til pottetrening, sengehimler, uroer og spilledåser med nydelig musikk for de små.


Norges største leketøykjede! Utstyr til lekekjøkken 27. Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.

Nå er det tid for å sette på ovnen og lage et festmåltid for alle vennene i barnehagen. Et flott lekekjøkken som lever opp til barnehagens høye krav. Med mange ulike funksjoner som platetopp med plater, ovn, bevegelige brytere med tydelige graderinger, dører til å åpne, oppvaskkum samt god oppbevaringsplass i overskap. Barn elsker å herme voksne, og går gjerne helhjertet inn i både matlaging og husrengjøring som en del av leken.


Vi har massevis av flotte leker til miniatyrhjemmet, som lekekjøkken , rengjøringsutstyr, møbler og mye mer! GRILL, UTEPEIS OG UTSTYR. Lykter og hodelykter. Viser til (av produkter) Nyhetsbrev. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Lekekjøkken og tilbehør. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Denne nydelige komfyren fra Djeoc er laget i solid tre og malt med blå detaljer og fint, blomstrete mønster. Vi har et stort utvalg av Juliana drivhus i vårt sortiment. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken.


Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Alt utstyr som viser på hovedbildet følger med. NOK54Førpris:NOK69Rabatt - inkl. La barna bli inspirert til å hjelpe til på kjøkkenet.


Det klassiske Brio kjøkkenet er fortsatt en populær gave bland små kokker.

Et lekekjøkken , det er drømmen for alle små kokker og bakere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg