torsdag 15. desember 2016

Skandinaviskehjem nettbutikk

Tidløst design møbler på nett. Skandinavisk design fra Oslo. Slik ble Dalman Design utviklet som et kreativt møtested for interiørbevisste med et ønske om noe personlig, men som allikevel er tilpasset skandinaviske hjem. To år tok det før drømmen ble virkelighet, og vi kunne lansere vår nettbutikk Dalman Design.


Endelig på lager ️ Ginko er inspirert av planteriket og den elegante formen på bladverket til Ginkotreet. Lampen gir et mykt indirekte lys og blir som en skulptur i rommet. Opprinnelig pris kr 3- i dag kun kr 279. Vi trekker en vinner November!


Konkurransen gjelder kun for Norge. Nordiskehjem interiør nettbutikk skandinaviskehjem. Interiør nettbutikk interior125. Gjelder i butikk og nettbutikk. Frakt på 20- kommer i tillegg.


De blir lagt ut i nettbutikken senere i dag. Våre motiv passer med de nyeste interiørtrendene, i tillegg til klassiske interiør. Vi har lidenskap for innredning og design, og vi ønsker å tilby unik og vakker veggkunst egner seg i skandinaviske hjem. I samarbeid med Enoro har Serviteur lansert en helt ny nettbutikk for salg av.


Ting har også en søsterbutikk, Røst, som har et særegent skandinavisk uttrykk. Røst er etablert på bryggen i Bergen og i Trondheim, i tillegg til nettbutikk. Vår skandinaviske nettbutikk åpner snart!


Vi holder til i Strandgata på Stathelle - og på Fristadsenteret i Åmot. Hos oss finner du lamper fra bl. Louis Poulsen, Artemide, Flos, Lightyears og Lumencentre.


Møbler og bruksgjenstander fra Hay, Muuto og House Doctor. Velkommen til Palma, som tilbyr skandinavisk design for skandinaviske hjem. Det handler om følelser og relasjoner mellom mennesker, og de estetiske referansene, verdiene og livsstilen til de som bor der.


Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp. Med interesse og lidenskap for interiør så vi på våre reiser i Asia spesielt og unikt interiør som vi gjerne ville dele med andre.


Målet våres er konkuransedyktig pris og god service. Svenske Markslöjd er i dag en av Nordeuropas ledende belysningsfirmaer med lamper som passer rett inn i skandinaviske hjem og miljøer. Butikken er lokalisert på Kjelsås i Oslo, og i vår nyåpnede nettbutikk kan du velge fra et bredt og nøye utvalgt sortiment! Habo Selection – en kolleksjon med eksklusive innredningsdetaljer for skandinaviske hjem Tips og guider Det beste med innredning er at veldig fine ting kan gjøre hverdagen enklere.


Torvbyen er Østfolds ledende kjøpesenter, med butikker og et stort utvalg av kjeder, spesialbutikker og tjenester. Vi kan i tillegg skilte med post og bank i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg