fredag 9. desember 2016

Arc arkitekter

Legg inn anbud gratis hos oss! Vårt arbeidsområde spenner fra byplanlegging til prosjektering av ulike. Hos ART jobber arkitekter og ingeniører sammen. Det gir mer helhetlige løsninger, færre utfordringer underveis og full kontroll med budsjett og framdrift , ART arkitekter og ingeniører er en aktiv og kompetent bidragsyter til utvikling av bygningsmasse og næringsliv på Nordvestlandet.


Utvidelsen omfatter ny utlandsterminal, nye ankomstområder for inn- og utlandspassasjerer, innsjekkingsarealer, samt nytt bagasjesorteringsanlegg.

Archus har gjennomført og fulgt opp prosjektet fra idéskisse til detaljtegninger og ferdigstillelse. Larkitekter skal være en ambisiøs og tydelig rådgiver med høye mål om arkitektonisk kvalitet og fremtidsrettede og helhetlige miljøløsninger. Med vår kompetanse, engasjement og gjennomføringsevne skal vi være pådrivere for å utvikle og utforme våre prosjekter som del av et bærekraftig system. Vi har flotte kontorer i NyhavnaEN-bygget i Kobbes gate på Nyhavna i Trondheim sentrum. Vi har Trøndelag som vårt primærområde, men tar oppdrag over hele landet.


Våre ansatte består av seks arkitekter , to interiørkonsulenter, en stylist, en grafisk designer og en økonom. Toggle navigation Meny Hopp til hovedinnhold. Medlemssider, portal og verktøy.

Vi bruker cookies for å huske dine valg inne på siden, slik at du slipper å gjøre samme valg flere ganger og slik at vi kan tilpasse hjemmesiden etter dine valg. Det som formgis skal fungere i seg selv og i sine omgivelser. Arkitekten har ansvaret for helheten. Det er flere ulike faggrupper som må samarbeide for å oppføre en bygning.


En arkitekt kan sørge for at alle disse faggruppene arbeider sammen mot et felles mål gjennom sine tegninger, beskrivelser og valg. TAG trenger seniorarkitekter! More than 2people of over different. For dette arbeidet ble ARC tildelt Time kommunes Kulturvernpris, Byutviklingsprisen, og Bryne Vels trivselspris samme året.


Rutinene har som formål å sikre god kunnskapsoverføring i bedriften. Våre hovedtegneprogrammer er AutoCAD og Revit. Vår ambition är alltid att, tillsammans med våra beställare och nyttjare, skapa vacker, kreativ och hållbar arkitektur som uppfyller och överträffar, våra kunders visioner. We believe in sharing as a core tool for evolving and exploring our work, and as a great way to meet potential future employees and clients.


Adresse Havstein Vestre Gård Statsråd Krohgs v. Arc arkitektur AS fra , Rogaland. DITT LOKALE ARKITEKTKONTOR på JÆREN - ARC arkitektur har lang erfaring og kompetanse med å prosjektere. Vi dekker Trøndelag, Nordland og Troms.


Jobb hos oss Vi er alltid på jakt etter kreative talenter og skarpe hjerner.

Vi er et lite arkitektkontor som jobber med utvikling av eneboliger, hytter, kontorer andre type bygg. Kontoret ble etablert 17. I dag har kontoret medarbeidere, herav arkitekter , en interiørarkitekt og en sivilingeniør. Vi påtar oss alle typer oppgaver innen arkitektfaglig prosjektering og arealplanlegging. Når vi som ingeniører og arkitekter i fællesskab skaber den optimale løsning, sikrer vi, at bygningens bærende systemer og føringsveje for installationer er fuldt integreret i arkitekturen og, at det færdige projekt sikrer et godt indeklima og stor funktionalitet for både brugere af bygningen og det personale, som skal drive bygningen.


Et arkitektkontor i Innherred med avdelingskontor i Verdal, Levanger og Steinkjer. Vi bistår med alle typer oppdrag innen arkitektur, design og planlegging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg