onsdag 21. desember 2016

Gamle blondegardiner

Veldig mange fine ting til hjemmet. Alltid stort, oppdatert utvalg. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Tekst: Kari-Marte Frøyset Foto gardin: Helen Fredholm.

Cottage garden Shops gammeldagse blondegardiner er i bomull og polyester. Gardinene lages i mange forskjellige mønstre og i fargene hvitt, natur og elfenben. Hver gardin blir vevd i lengder, slik at de har en vakker kant nederst og leveres ferdig faldet med rynkehode øverst. Til informasjon: Ett fag = to gardinlengder. Ulike pyntegjenstander, oldemors gamle blondegardiner , et kjolestoff eller en strikkejakke gir morsomme.


Jeg er kjempefornøyd og har fått mange komplimenter for kjolen, sier hun. En annen kjole hun er veldig glad i er brudekjolen sin, som ble sydd sammen av gamle blondegardiner kjøpt i en bruktbutikk i Trondheim. Les også: år gamle blondegardiner hengt opp på gjesterommet. Gamle blondegardiner.


De snodde kulene er hånddreid og håndmalt. Rene smykker i rommet, ikke sant? Er du heldig, finner du gamle gardinkuler på bruktmarked. De originale er selvsagt finest, og jeg har startet jakten!


Blondegardiner av den gode gamle sorten er nesten ikke mulig å få tak i lenger. Heldigvis finnes det fortsatt én mølle i Skottland som produserer disse nydelige stoffene.

Heklet gardinkappe str 45x160cm fra Miradesign. Gardinkappe med blondekant Str 53x200cm fra Miradesign. Dette vil vi feire sammen med deg. Vi ønsker å ha utvalgte varer til avslag hver måne hele året, som en del av feiringen.


Kom innom eller bestill i vår. Fant tilfeldigvis bloggen din den er virkelig koselig. For noen flotte gamle gardiner, det er så man ser gamle smårutete vinduer med blondegardiner bak, og noen rosa geraniumer som strekker seg oppover.


Kommer gjerne innom her igjen. I hvert fall ikke hvis du ønsker kvalitet og tradisjon. Paelas blondeskjørt er oppskrift på to miniskjørt med volanger.


Bestemors gardinskjørt er en søt versjon med klassisk blondestruktur, kanskje ikke så ulik bestemors gamle blondegardiner ? Sjøstjerneskjørt er en tøffere versjon med struktur som matcher paelas` Sjøstjernetopp og kyse. Begge skjørtene har volanger, samt en ribbestrikket. Metervare til blondegardinen Lydia selges i fargene hvitt og.


Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Vi er distributør i Norge for disse meget vakre klassiske stoffene og vi har et rikt utvalg av det.


Hos Kid har vi Norges største utvalg av gardiner. Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet. Kjøp online eller i din din nærmeste butikk! Stort utvalg av ferdigsydde gardiner på nett. Gardiner med maljer, rynkebånd og lystette gardiner.


Flere størrelser, farger og mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg