tirsdag 20. desember 2016

Kähler omaggio jubileumsvase gull

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Velg mellom alle de populære seriene. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise.


Vil koste 1kr å sende den. Ubrukt i orginaleske. Produsert i et begrenset opplag. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Du får varsel for dette produktet. Jeg kjøpte den i gull etter en tråd her inne,. Omaggio julekuler gull pk Kähler. We use cookies to provide the best experience on our website.


By using our website, you accept the use of our cookies. Jubileumsvase i gull. Vasen kommer kun i et begrenset opplag, og er først til salgs i butikkene i august, men er du like forelsket i det lekre, lille stykke design som oss, kan du forhåndsbestille vasen her. Finn laveste nettpris her. Få en deilig jul med de vakre julenyhetene i porselen fra Kähler.


Selges i pakker à tre stk. Siste året før et halvt århundre rundes er begynt, og endel tanker følger jo med. Her startet han opp et pottemakeri som senere også skulle bli et samlingssted for kunstnere i Danmark. Brukt Gull jubileumsvase Kahler til salgs i Misje - Gull jubileumsvase Kahler publisert av Ronnie Bertelsen i Misje.


Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Du finner det hos oss på tilbords. Billedet er af min egen vase på 20cm.


Ved interesse, skriv en besked herinde, så svarer jeg hurtigst muligt. Nordens beste sortiment av Kähler online. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Kategorier: Interiør, Jul, Kähler , Merker. Bildene er fra Kahler) Kahler design fyller 1år i år og i den forbindelse har de produsert en omaggio jubileumsvase. Stort utvalg Kähler og superrask levering Designstjerner har et stort utvalg av de nydelige produktene fra Kähler ! Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi ikke har inne nå. Nå er det helt tomt og denne er vår egen. Vi fikk en telefon før sommeren fra Kähler om vi ville kjøpe en jubileumsvase i messing, og vi stussa litt fordi messing selger vi ikke så mye av, ler Brøvig.


Butikken tok en sjanse og hentet inn hundre vaser i stor størrelse og tusen vaser i den lille versjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg