tirsdag 6. desember 2016

Hvilke farger passer sammen klær

Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Oppdag de nye klær trendene på Stylight.


Hvilke farger passer sammen klær

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. På grunn av dette er det viktig å kle seg i farger som kler akkurat deg, og bruke denne kunnskapen når du skal style basisgarderoben din. Riktig farger gir selvtillit.


Kjendiser har stylister og fargeeksperter til å hjelpe seg med å velge riktige klær og farger , men hva med oss vanlige dødlige? Malingsprodusentene setter sammen paletter med fint avstemte farger. Fargene har ulike navn, men ved siden av navnet finnes ofte en NCS-kode.


Den er nærmest som en hemmelig kode til å finne andre farger som fungerer fint sammen. Koden angir hvor på fargesirkelen en farge stammer fra. Når den er kjent, er det lett finne farger som passer. Vi guider deg til fargene som passer dine naturlige farger. Fargehjulet: En jentes beste venn.


Sett sammen klærne etter fargetone (flere nyanser blått) eller fargevalør (samme intensitet på fargene). Jo flere farger , jo vanskeligere å få dem til å passer sammen. I et antrekk med flere farger bør hver farge gå igjen tre ganger. En bitteliten detalj er nok. Et blått slips passer også alltid bra sammen med en blå dress, men slipset.


Du kan kombinere nesten alle farger sammen med en grå dess (men ikke grått). Blå kan pent med oransje, grønn og lilla, om enn i dempede farger. Rø blå og gul ikke passer så fint sammen. Det kan være vanskelig å vite hvilke farger du passer til.


Nå designere tilbyr et økende utvalg av farger , til kontrast. Dette gjelder de indre rom, og sett med klær. Dessverre ikke mange har en subtil følelse av natur, noe som hjelper dem å intuitivt velge og kombinere ulike farger sammen. Andre må stole på den eksisterende regler og ordninger kombinasjon av farger og deres nyanser.


Begge til mørk ola bukse, hvit til den lyse. Er ett eller annet med komboen sort mot lyst ola stoff som er litt sånn Dolly harry for meg, sikkert veldig subjektivt. Der flere nyanser av blått brukes sammen med varme naturtoner av brunaktige farger og naturmaterialer. Det gir en rolig og lun atmosfære som er lett å like. Foruten fargene er kombinasjonen av materialer, mønster og tekstur avgjørende for hvordan helheten blir.


LES OGSÅ: Koden til farger som funker sammen. Noen av dine beste nøytrale farger er krem og mørk sjokolade. Hvis du farger håret mørkebrunt du vil kunne bruke tomatrød og svart. Mennesker generellt oppfatter enkelte sammensetninger som bedre enn andre, og en kan faktisk sette opp likninger for å regne ut hvilke farger som harmonerer bedre enn andre.


Dette brukes mye av alle typer designere, spesielt de som driver med web, men også klær , tøy og fotografer. Mennesker har brukt farger som dekorasjon i uminnelige tider, mye fordi de skaper stemninger og påvirker humøret. Sterke, klare farger utstråler vitalitet og liv, mens lyse, dempede farger virker mer avslappende og harmoniske. Hvordan du vil sette sammen en palett til hjemmet ditt avhenger blant annet av hvilke følelser du ønsker å vekke. Heng dress, slips og skjorte sammen.


Finne farger som passer sammen. Ikke ha klær i alt for mange farger. Ha for eksempel glattstrikkede gensere for seg og ribbestrikkede gensere for seg. Kan være en hjelp i valg av farger som passer deg. Lær hvilke farger som passer sammen.


Jeg har egentlig nylig blitt interessert i hva jeg har på meg ( ) og lurer på om det finnes en slags oversikt noe sted som forteller hvilke farger som går fint sammen. Du kan også velge en farge og som ekstrautstyr særegen skjerf. En kleskode er basert på følgende: For det første vet hvilke farger og deretter komponere garderoben.


Kleskode Gjennom en kleskode vil du få et godt innblikk i form av ansiktet og figur. Hvis du har aktivert du det gjør livet nytte av konsulent klær. Hvilke hvittoner passer sammen ? Kritthvit, med et svakt kjølig slør.


Den skaper stor kontrast til andre farger siden den er såpass hvit. Setter du Chi sammen med Egghvit eller Bomull, vil de se enda mer gulaktige og litt skitne ut. TRINN 3: Finn riktige farger til klærne Unngå å bli en motesynder og finn ut hvilke farger på klærne som ser best ut på deg. Lys hud med kald tone passer til kalde farger , gjerne mørke farger med blå undertone.


Medium hudfarge passer best med primærfargene, gul, rød og blå. Husk å legge merke til undertonene. Det er kunsten å kombinere nettopp clashing farger sammen.


Hvilke farger passer sammen klær

Stoler på når du velger farger for dine følelser, så er du som regel bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg