torsdag 8. desember 2016

Akrylmaling nettbutikk

Akrylmaling nettbutikk

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Akrylmaling består av pigment og akrylharpiks. Tynnes ut med vann eller malermidler for akryl. Tørker raskt og brukes på alle fettfrie, rene underlag.


Akrylmaling nettbutikk

Pensler og utstyr rengjøres i vann før malingen tørker. Bilder fernisseres når malingen er helt tørr. Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises. Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. Amsterdam Standard akrylmaling.


Moderne akrylfarge for amatører og storforbrukere. Rene, sterke farger med høy pigmenttetthet. Finnes i mange ulike størrelser. Utstyr til kunstnere fra en av norges eldste leverandører.


Stort utvalg i tegne og maleutstyr i vår nettbutikk. Egen produksjon av staffelier, blindrammer og lerret. Vi fører kjente merker som Citadel, Vallejo, Army Painter, Tamiya og Italeri - her vil du garantert finne alt du trenger til din hobby, og mye du ikke visste at du hadde behov for!


Få en aha-opplevelse i vår nettbutikk med lynrask levering og et stadig utvidende sortiment. En av de største fordelene med akrylmaling er den korte tørketiden. Det gjør den praktisk og lett å jobbe med. I og med at den tørker så fort kan du raskt male over og gjøre om når du ikke er fornøyd med resultatet.


Vi er Norges ledende sammenslutning av butikker som selger materiell og utstyr til alle som. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp.


WN medium til akvarell. HJEMKJØRING HVER TIRSDAG! Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.


Det faktum at akrylmaling er vannløselig settes pris på av mange. Kunstrekvisita er en nettbutikk. Det betyr nemlig ikke bare enkel rengjøring av pensler og annet utstyr, men også at dette er en svært tilgjengelig hobby som kan bedrives nær sagt hvor som helst. Malepaletten fører hovedsakelig olje, akvarell og akrylmaling fra WN, Golden og Old Holland.


I tillegg har vi fått inn ett nytt produkt Flashe som er en vinylmaling fra Frankrike. LB Flashe Vinylfarge er en høyt pigmentert og matt vinylbasert maling, med jevn og intens dekning. Den tørker til en jevn, fløyelsmatt og ugjennomsiktig overflate. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge. Vis kun netthandelsvarer.


Akrylmaling nettbutikk

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg