onsdag 28. desember 2016

Sengehimmel kid

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Sjekk ut Sengehimmel Kid.

Kjøp sengehimmel hos Babyshop. Beste Priser PÃ¥ Sengehimmel. Hos oss finner du alt du trenger til barnerommet. Alt fra leketelt til speil og pynt til barnerommet. Se vårt utvalg og kjøp trygt på kid.


Kid har gardiner, dyner, sengetøy med mer. Alt du trenger for å skape det perfekte barnerommet. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Med en sengehimmel skaper man straks en delikat og lun følelse på barnerommet.

Massevis av sengehimler på Jollyroom Her på huset har vi et supert utvalg av sengehimler. Du finner også andre Soverom produkter fra Kids Concept hos Lekmer. En sengehimmel er en flott måte å gjøre litt ekstra ut av barnets soveplass. Senga blir til en koselig hule, skjermet fra omgivelsene.


Ved å henge opp en sengehimmel i et hjørne på barnerommet og supplere med mengder av myke puter og pledd kan man også skape en skikkelig kosekrok, perfekt for lesestunder og lek. Stort utvalg av sengehimler i forskjellige farger og varianter finner du på carmell. Du får alltid fri frakt over 9kr.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom! Se mer og kjøp på Kid. De florlette sengehimle er som en sand prinsessedrøm, men en sengehimmel er også praktiske, da den afskærmer babyen for ly lys og bevægelse uden at lukke helt af, og det er selvfølgelig også en fordel at undgå myg og insekter om natten, så udlev drømmen og skab en rigtig himmelseng. Gratis frakt over kr.


Dette er en nydelig sengehimmel med mange herlige detaljer! Sengehimmelen er pyntet med en liten ugle, stjerner og måner, og et lekkert kantebånd i grønn silke. Toppen er sydd i hvit -og grønn plysj, mens resten av sengehimmelen er i hvitt tyll. Leveres i formsydd oppbevaringspose med glidelås og hanker.


Vi bruker cookies for å øke brukervennlighet. Ler mer om personvern.

Eksklusivt utvalg av flotte sengehimler til barn og bolig. Se utvalget på nett og kjøp direkte. Mange flotte styles til både jenter og gutter.


Kids Concept er et veletableret Svensk merke med egenproduserende produkter, målrettet alderen 3-år. Mottoet er barn skal være barn og ikke små voksene. Alle produkter er håndlaget - hvert produkt er unikt - ingen produkter er like. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Numero Numero sengehimmel , white Numero sengehimmel , white På lager Kr.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af inspiration i hverdagshøjde, gode tilbud og tips til at få flere hyggelige, rare og sjove åndehuller i din hverdag. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg