mandag 19. desember 2016

Hvilken ramme til minneramme

Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.


Tips og råd for valg av ramme. Det viktigste er at rammen står til bildet.

En god innramming fremhever bildet og gir det en vakker avslutning. Ta gjerne utgangspunkt i fargevaløren i trykket. Sølv- og metallister går eksempelvis godt til kalde farger mens gyldenen lister i gull og bronse går godt til varme farger. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Din nye sykkel kan bare nytes til det fulle hvis du velger riktig størrelse.


Samtidig er størrelsesystemet på en sykkel mindre gjenkjennelig en på for eksempel klær – de fleste av oss vet hvilken størrelse man har på en skjorte eller bukse, de færreste kjenner sin ideelle sykkelstørrelse.

Hos oss finner du fotorammer i mange ulike størrelser og her finner du rammer som passer bilder i størrelsen 24xcm. Vi har rammer i ulike farger som kan brukes både stående og liggende. Få rammet inn et kjært minne i en vakker fotoramme og heng det på veggen i stuen, eller sett det i bokhyllen.


Hvilken ramme skal man velge? Det fins mange typer innramming. Enkle klipsrammer gir liten beskyttelse, men er rimelige.


I mange tilfeller, for eksempel til en reproduksjon, kan en klipsramme være tilstrekkelig. Har man verdifull og skjør kunst liggende, vil man gjøre hva man kan for å beskytte verket. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger. Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format.


De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Gå til Rammer og album. Er i tvil om hvilken farge jeg skal velge på ramma. Gull, sølv, sort, trefarget? Hvordan har dere tenkt når dere valgte.


Er det noen farger som blandes? Noen av bildene må til rammemakeri så da er det viktig at det blir rett med en gang. Thurmann-Moe forteller at når det kommer til det å velge farger til et hjem, har hun noen hovedregler.

Man bør ha en til to hovedfarger og tre til fem aksentfarger. Aksentfargene skaper harmoni med hovedfargene. Men hvilke farger du skal velge, det er opp til deg selv. Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 5kr.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn laveste nettpris her. Hvis man skal gi bort et fotografi er det fint og få det ferdig innrammet i en stil som passer til hjemmet. Hybridsykkelen kombinerer terrengsykkelens solide ramme med store og smale hjul som ruller langt lettere enn de tjukke terrengdekkene. Den er lett nok til å ta unna kilometerne på landeveien og solid nok til en omgang på grusveien.


En sykkeltype som har kommet sterkt de siste årene er cyclocross. Velg utsmykket ramme til favorittbildene dine Vi spurte eksperten Bjørg Njøsen, som er produktsjef for nettbutikkene Bilderammer. En annen faktor er hvor du skal henge bildet og om det skal stå alene eller skal være en del av en. Til slutt et lite sammendrag fra en artikkel publisert på nettsiden sheldonbrown.


Der kommenteres utvikling av sykkelstørrelse, samt hvordan du bør måle rammestørrelse. Frem til tidlig på 80-tallet var dette et enkelt spørsmål. Lurer på hvilken hastighet rammen min kjører på.


Det avhenger av hvilken madrasstørrelse du allerede har eller skal kjøp. Her finner du sengerammer i ulike design og materialer. Velg mellom sengerammer med gavl i flott, klassisk design rammer eller senger med et mer moderne, minimalistisk uttrykk. Den rette ramme til det rette motiv gør en stor forskel – find de perfekte rammer til plakater og billeder hos Desenio.


Vælg blandt vores brede udvalg af rammer i forskellige farver, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer , der er velegnet som fotorammer, til store billedrammer, der fylder godt på væggen. I dag det er like vanlig med 25c som 23c.


Og 28c brukes mer og mer. Felgbredden er stort sett sett 17c og 19c. For terrengsyklisten er alternativene enda fler. Nydelige minne- rammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg