tirsdag 22. mars 2016

Veggplater kjøkken glass

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Veggplater til kjøkkenet. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene.


De har ei blank overflate som gir kjøkkenet et friskt, moderne utseende.

Og de er motstandsdyktige mot varme, vann, fett og all slags smuss, så de passer perfekt bak benkeplata eller den elektriske platetoppen. MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen.


Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Forny kjøkkenet på noen timer.


Trenger du hjelp til å frakte varene dine?

Kjøkkenplater - Kitchen wall - er et rimeligere og enklere alternativ til flis. Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg!


Vi er i innspurten for nytt kjøkken , og har i den forbindelse plutselig fått en ny innskytelse. Nemlig å gå for enten Fibo-Trespo sine veggplater til kjøkken , evt. Men, i stedet for at vi skal finne opp kruttet selv, så lurer jeg på om det er noen her som har erfaringer med noen av disse. Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt.


Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Gode køkkenløsninger som passer til alle rom og budsjetter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Du kan finne flotte beskyttelsesplater til det nye eller gamle kjøkkenet ditt, samt et utvalg av kjøkkenlister til.


Helhet kjøkken remodeling inkluderer.

For noen ideer kan strømme naturligvis mens du bruker ønske eksperimentere. Oppheng til veggplate der glasset står ut fra veggen. Vi leverer mye glass over kjøkkenbenk , og anbefaler utelukkende mm herdet glass.


Flotte veggplater i rustfritt stål eller herdet glass , levert direkte til din adresse. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken , men i de senere år har det blitt mer. Ved montering trenger en ikke fjerne eksisterende underlag, for platen kan limes rett på det gamle.


Glass over kjøkkenbenk. Det finnes en rekke ulike typer veggplater , alle tilpasset ulike behov. Det er for eksempel mulig å bestille ubehandlede veggplater. Da kan du velge maling selv. Utviklingen fortsetter og vi ønsker å være først med det siste.


Se våre ulike veggplater. Nå har vi endelig muligheten til å produsere glass med digital trykk i akkurat det motivet du måtte ønske. Be om pristilbud på dette i dag. Noen velger glass med farge i, som står til resten av kjøkkenet.


Pleksiglass er et mye rimeligere alternativ til vanlig glass. Mitt beste tips er å velge våtromsmaling dersom du tenker å male veggen på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg