onsdag 16. mars 2016

Muskatnøtt farge soverom

Denne fargen tilsvarer Caffe Latte. Oppleves som en klassisk varm beigetone, med hint av rødt. Passer best sammen med andre varme toner. Macchiato – en rødaktig beige tone.


En varm beigetone med klare røde undertoner.

Pauls Blue, som har grå-grønne undertoner. LADY Supreme Finish Tre og Panel. Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger , som for eksempel rødt.


Rosa kan dempe angst og stress, men oppfattes ofte som en veldig feminin farge. Det mange ikke vet er at den sammen med striper på tekstiler og tøffe elementer i skinn, kan den gi et varmt og godt soverom. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.

Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Fridas lille hjem Så kjekt at du tok deg tid til å komme innom her hos meg. Jeg heter Linda og her bor jeg sammen med samboeren min Ole og sammen har vi en liten. Skandinavisk og klassisk stil på soverommet. Soverommet står gjerne sist i køen når vi pusser opp.


Med ferdigtapetserte veggplater kan du enkelt skape din egen stil i rommet hvor du tilbringer de fleste av døgnets timer. Synes det er viktig med lune farger der man sover. Hadde hvitt tidligere, men trivdes ikke med det, ble kaldt uansett hva jeg gjorde.


Så da vi kjøpte eget hus for år siden var noe av det første jeg gjorde å male soverommet. Men nå skal det sies at jeg alltid har hatt lyst på mørk lilla soverom da. Det var ikke noen impulshandling.


Både såkalte greigetoner, og dempede blå- og grønne farger er beroligende. I stuen kan du leke deg mer med farger , en fondvegg eller interiørelementer med aksentfarge som gir energi. Du bør unngå helt hvite farger på soverommet hvis du sover dårlig. Din største fargetabbe?


Nordsjö evening shadow er en sober, vakker farge som binder soverommet sammen uten å ta over.

Den grønne tonen gir en ekstra dimensjon og skaper en fin kontrast til knaggrekken i tre og de varmere tonene i kurvlampen. Barnesykepleier, helsesøster og søvnterapeut for barn, Karin Naphaug, har skrevet boken Sov Godt. Hun tror folk reagerer ulikt på fargene i soverommet.


Det finnes farger man bør unngå. Som rødt, hvitt og sterke gulfarger. På barnerommet ville jeg valgt beige eller blågrønne farger , sier hun. Og andre har lyst til å oppholde seg på soverommet som signaliserer trygghet og romantikk. Ut av alle de fargene vi har gjennomgått og testet har vi funnet frem til tre farger som representerer forskjellige søvnbehov.


Det betyr ikke at andre farger ikke duger på soverommet. Det er lett å ty til malingspannet i jakten på et personlig hjem. Og det er ofte soverommet det går hardest utover.


I løpet av året har grønnfargen sneket seg innpå den populære blåfargen på soverommet , og resultatet er blågrønt. Vurderer på å male soverommet igjen, men så var det hvilken farge jeg ønsker da. Mener den heter Jeans eller dongeri. Fargen vi har i dag er blå.


Skal på sikt også friske opp et gjesterom så litt farge råd trenger jeg! Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg