torsdag 3. mars 2016

Plasto lastebil med plog

Plasto lastebil med plog

Finn laveste nettpris her. Stor lastebil med plog , plasto. Vi har et stort utvalg uteleker i plast fra det velkjente merke Plasto. De leverer kvalitetssikre leker som er trygge for barna i flotte farger og med lang levetid.


Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Lastebil med plog og lasteplan. Vår hållbara klassikertraktor är nu tillgänglig också med plog.


Lekene tåler tøffe tak og å brukes ofte, akkurat som leker for barn skal være. Derfor har vi et flott utvalg av tøffe lastebiler og gravemaskiner som er perfekte til utendørsleken både på varme sommerdager og kjølige høstdager! Materiale: Polyetenplast.


Plasto som er morsomme for barna å leke med. Alle leker er produsert i polyetenplast som er godkjent for bruk i matemballasje. Inneholder hverken Ftalater, BisfenolA , Kaldium eller andre farlige kjemikalier.


En kraftig lastebil med tipp. Av næringsmiddelgodkjent polyetenplast. Lekebilen har tilhenger som kan tiltes og som barnet kan fylle med sand eller grus for å gjøre uteleken enda morsommere! Perfekt å leke med i sandkassen!


Plasto lastebil med plog

Anbefalt alder: Fra år. Settet inneholder en fin trillebår, en skikkelig bøtte, en spade og tre sandkakeformer med morsom form. Logg inn for å se pris. Den fina dumpern är utrustad med ett släp som både kan lastas och tömmas. Lek i sandlådan eller i trädgården under hela sommaren med den här roliga utomhusleksaken!


Rekommenderad ålder: Från år. Utrykningskjøretøy kommer i ulike modeller og størrelser. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Sandkasse på nett. Emeks fantastiske modellbiler er alle virkelighetstro og består av metall med plastdetaljer. Fyrhjuling med släp och plog från Plasto.


Stabil fyrhjuling som tål att följa med på vilda äventyr! Med släp och plog är ingenting omöjligt och ger otaliga timmar med kreativt lekande, både inom- och utomhus. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var först med att ta del av nyheter, tävlingar, kampanjer och andra spännande erbjudanden.


Vi delar naturligtvis inte din e-postadress med annan part och du kan enkelt avregistrera dig om du skulle känna för det. SCHMIDT kan også levere spesialploger som vikeploger for hjullastere, traktorer, etc. Vikeploger er variable ploger som kan benyttes til allsidig innsats ved rydding av gang- og sykkelveier, parkeringsplasser, kommune- og fylkesveier, etc.


Plasto lastebil med plog

Sideploger for lastebiler kan være et aktuelt tema ved rydding av brede. Leksakerna tål tuffa tag och att användas ofta, precis som leksaker för barn ska vara.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg