torsdag 31. mars 2016

Arkitekter asker

Legg inn anbud gratis hos oss! Kontoret har bred kompetanse på store og små prosjekter, fra skisser til gjennomføring og ferdig bygg. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi tegner bolig, enebolig, tilbygg, hytter og mer.


MARK ONLINEARKITEKTENE tegner og søker over hele Norge.

Finn dyktige arkitekter i Asker og sammenlign pristilbud. Arkitekt tjenester gjort enkelt! Jeg ønsker å tilby tradisjonelle arkitekttjenester til private utbyggere i Oslo og kommunene vest for Oslo, som Asker , Bærum, Lier, Røyken og Hurum, men oppdrag andre steder vurderes også.


Vi hjelper deg med å utvikle og gjennomføre alle typer byggeoppgaver knyttet til boliger og fritidsbebyggelse. Som arkitekt er jeg spesielt opptatt av å få til optimale, funksjonelle og økonomiske løsninger for prosjektene jeg holder på med. Boliger og hytter som jeg har tegnet finner du i mange av landets kommuner bl. Stavanger, Bergen, Mandal, Kragerø, Tjøme, Nøtterøy, Sirdal, Bærum, Asker , Oslo, Sel og Fredrikstad.


Maps were disabled by the visitor on this site.

Aarkitekter er et arkitektkontor som holder til på Høvik i Bærum, minutter utenfor Oslo sentrum. Vi jobber med offentlige og private prosjekter. Hvem er asker Håndverk AS.


Moderne enebolig tegnet av Driv arkitekter. Få en oversikt over arkitektene i Asker , så du kan bli trygg på valget av arkitekt til ditt prosjekt. Vi er et lite arkitektkontor som har lang erfaring med oppdrag innenfor boliger (enebolig, rekkehus, blokk, loftsutbygging), fritidsbebyggelse fra det enkle til de. Boligfiks har samlet de beste arkitektene i ditt område og hjelpe deg med å finne den rette bedriften for ditt prosjekt.


Asker Kulturhus er et konglomerat av kulturfunksjoner samlet under ett tak i sentrum av Asker. Reykjavíkurborg efldi til hugmyndaleitar um framtíðarskipulag svæðis sem í aðalskipulagi er afmarkað sem þróunarsvæði (Þ5) og liggur að núverandi byggð í Skerjafirði. Tillaga ASK arkitekta, Eflu og Landslags var valin til útfærslu á rammaskipulagi.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Er et kontor, med et mangfoldig arbeidsfelt som spenner fra eneboliger og hytter til mer komplekse. Vi har besøksadresse i Knud Askers vei 28a på trekanten kjøpesenter, vis a vis rådhuset i Asker.


Informasjon om politisk virksomhet, kommunale tjenester, samfunnsutvikling, ledige stillinger og organisering av Asker kommune. Siden sist oppdatert 21. Nytt boligprosjekt med leiligheter.


Regulering og boligprosjekt i Bærum.

Møt arkitektene – Å få bidra til å transformere et kvartal midt i Asker sentrum, har vært utrolig spennende. Ikke minst har det vært morsomt å jobbe med et eksisterende bygg mange har et forhold til. Asker -villaen vant Betongprisen Rene linjer og røff materialbruk i den arkitekttegnede villaen. STILRENT I STORSKOGEN: Den renskrapte villaen som består av to hovedvolumer over hverandre er tegnet av arkitekt , professor Einar Dahle.


På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL. Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke fritekstsøket.


Vi driver med prosjekterings- og planleggingsoppdrag for både private og offentlige oppdragsgivere med hovedtyngde i Drammensregionen og nærliggende områder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg