mandag 7. mars 2016

Løiten brænderi

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Merk at Kafeen på Brænderiet har nye drivere.


Løiten Brænderi holder åpent hver eneste dag, også søndag. INNEO webpublisering.

Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Bespisning av grupper kan organiseres via catering. MENY: Kafeen har åpent for enkel servering. Produktene er utviklet på gamle og nye resepter, med de samme strenge krav til den ypperste smak og kvalitet som alltid har vært de viktigste grunnverdiene for Løiten gjennom 1år.


I de gamle brennerilokalene ble det tidligere produsert sprit, saft og syltetøy. De håndlagde lysene endrer seg i takt med årstidene. Destillation med Lager og Udsalg af renset Brendevin i Christiania.


Bestyrer av denne virksomheten ble Anders Løwlie. Vi ønsker deg velkommen til Bokloftets hjemmesider!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss om det skulle være noe du lurer på. Spirits, fruit squash and jam used to be produced in the old distillery buildings. Today, the premises are home to the candle maker Løiten Lys, among others.


It has 0square metres of showroom space spread over four storeys. Brenneriet produserte blant annet et utvalg likører, karveakevitter, og andre ferdigvarer. Etter hvert ble konkurransen i brennevinsmarkedet så sterk at man opprettet en egen avdeling i Christiania. På stedet ligger det kjente brenneriet, som tidligere produserte sprit, saft og syltetøy.


Lokalene har i dag blant annet utsalg for håndverksprodukter, antikvariat og kulturvirksomhet. Tettstedet har 8innbyggere per 1. Løten kirke ligger ved tettstedet. Løiten brænderi gir en flott ramme og mulighet for store opplevelser.


Ta gjerne et måltid etterpå og noe godt drikke. Bredt utvalg og gode priser. Bestill hos oss, betal på hotellet. Ingen bookinggebyrer.


Dette ble starten på en ny storhetstid for Løiten som snart ble markedsledende også på dette området. Reviews Det er ikke alltid lett å være en stakkars veganer på. Du har havnet på hjemmesida til Gotmar Rustad.


Se deg gjerne omkring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg