fredag 25. mars 2016

Male tetti våtromsplater

Male tetti våtromsplater

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Platene er vanntette, sopp- og råtesikre, og isolerer i tillegg svært godt. Tetti våtromsplater er svært enkle å montere og brukes på vegg, gulv, til innkledning og konstruering. Gamle våtromsplater kan midlertidig males.


Male tetti våtromsplater

For et godt resultat trenger grunningen god vedheft til underlaget. Forutsetningen for dette er en godt rengjort flate, vær derfor nøye med vask og skylling slik at alt gammelt grufs fjernes – såperester, kalk, fett og smuss må vekk. Er flaten svært glatt kan den med fordel mattslipes. Male våtromsplater NYTT TEMA.


Mener du å male disse Litexplatene eller er det noe annet du kaller våtromsplater ? Er vel Tetti fra Megaflis. Slike konstruksjoner blir ofte både gode og funksjonelle, men bygges alltid på eget ansvar. Platene er helt vanntette, sopp- og råtesikre, og har en svært god isolerende effekt. Laget for flis, men kan males.


Male tetti våtromsplater

Våtromsplater er laget for fliskledning. Platene kan festes mot betong ved å lime med flislim, eller de kan skrus på stenderverk. Da bruker du standard treskruer, med spesielle skiver som ikke bygger høyere enn plateoverflatene. Skal du derimot male over våtromsplater , kan du også gjøre dette selv. Les også: Tips for å pusse opp badet enkelt og rimelig.


Fliser er pent og bra etc. Er det bare dumt (får lett bunker, sår) eller er det kurrant løsning? Takker for fornuftige svar. Vi leverer til flisbutikker, byggevare og VVS i hele Norge, og har avtaler med de største butikkene og kjedene.


Dette gir et perfekt underlag for flis eller tilsvarende kledning. Ved å benytte våtromsplater på baderom og rom som er utsatt for mye fukt vil man unngå fuktskader på boligen. Med en spesiell tokomponent-sparkel kan du likevel male dem. Våre våtromsplater er godkjent i følge våtromsnormer. Platen er lett, enkel å kappe og forme, og har en flate som er et perfekt underlag for keramiske fliser som kakkel og klinker.


Skal male et gammelt bad der det er baderomsplater. Har ikke prøvd å male våtromsplater , men det har fungert fint både på takplater, tapet,. Med nye våtromsplater kan du gjøre jobben selv. Skravlesiden: vi er så heldige å ha knallblå våtromsplater på badet og skal pusse opp, men tenkte å vente et.


Male tetti våtromsplater

Noen som kan forklare meg eller vet forskjell på våtromsplater ? Jeg skal pusse opp badet og har vært på megaflis hvor de nå selger tetti. Disse platene har jeg fått beskjed om må legges membran på mot yttervegger. Da mener jeg noe av poenget forsvinner med å ha våtromsplater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg