fredag 4. mars 2016

Mica tapet pris

Mica tapetene utvikles ut ifra en kjemisk reaksjon mellom skifer og granitt. Intag er importøren av denne fantastiske tapeten i Kråkesølv fra Omexco. De produserer grenseløse tapeter til både prosjekt og privat markedet og Mica serien er vår bestselger.


Denne kråkesølv tapeten har en bredde på cm. Prisen er pr meter og kun hele meter kan bestilles.

Leveringstid - uker. Interiorkupp kan skaffe det meste av tapet. OMEXCO Den Belgiske tapetprodusenten Omexco produserer ”grenseløse” tapeter beregnet både for prosjektmarkedet så vel som for det private hjem. Våtromstapet - landets laveste priser og raskest mulig levering. Rask levering og rimelige priser.


Vårt håndplukkede sortiment av innovative og originale tapeter er skapt for å gjøre hjemmet mer levende og personlig. Spesialforretning for tapet og tekstil. Bestill online fri frakt.

Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Vanlig pris kr 61Special Price kr 4900. Norges største nettbutikk.


Overmalbar tapet er et alternativ dersom du ønsker å male veggene og gir ubegrensede muligheter i valg av farger. MAXBO tilbyr både tynne, tykke. Kjøp på nett eller i butikk. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du.


Du kan også velge å få laget en 1 personlig tapet med et motiv etter eget valg, enten med et foto eller grafisk kunstverk. Kanskje som ny tapet på barnerommet, eller helt ny tapet i stuen? Last opp ditt motiv, så printer vi tapeten din på mål, så det passer perfekt på din vegg. Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.


Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene. Fibertapet og tapet med fiberbakside gjør det enklere å tapetsere og passer i alle tørre rom. Det er viktig at all løs maling, malingsrender og -sig fjernes, slik at flaten blir så jevn som mulig.


Det beste hjelpemiddel for en slik jobb er en god. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem.

Tapeter fra Ellos til bra priser. Shop enkelt online hos Ellos. Har du lenge tenkt på å fornye gulvet hjemme? Vi kjører en eksklusiv kampanje som bare gjelder på nett.


Europris har et stort utvalg av lim og fugemasser til gode priser. Vi har fugepistol, sparkel, skum, araldite og tape. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem.


Borge tapet som du ikke finner her?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg