onsdag 23. mars 2016

Elektriske gardinskinner

Elektriske gardinskinner

Goelst elektriske gardinskinner brukes på mange forskjellige måter over hele verden, i helsesektoren (blant annet elektriske skinner for sengeseparasjon), pleiehjem, hotellbransjen og verftsindustrien. Systemene leveres etter mål, og kan monteres uten å måtte bruke en elektroteknisk montør. Både snor- og håndbetjening samt elektrisk betjening av gardinene er mulig.


De elektriske gardinskinnene til Goelst kan enkelt kobles til så godt som alle styringssystemer for hjemmet, og betjenes med fjernkontroll. Automatiske gardinskinner gir luksus og komfort! Våre elektriske systemer er: 5Briljant. En av våre nyheter er bruk av en batteriløsning som kan lades på samme måte som en mobiltelefon med en liten kabel som man setter i systemet.


Et fulladet batteri holder i ca. Goelst tilbyr deg et bredt utvalg av gardinskinner som passer til alle typer vegger og tak. Våre forskjellige skinneprofiler kan blant annet brukes til tyllgardiner, lette gardiner, noe tyngre overgardiner og blendingsstoffer. Hos oss finner du gardinskinner med ett eller tre spor – til vinduet eller som romavdelere!


Elektriske gardinskinner

Originalen blant gardinskinner , med dokumentert pålitelighet og kvalitet. Panelene styres for hånd med snor eller elektrisk , én og én eller flere sammen. G-Rail automatiske gardiner kan kobles til styringssystemer for hjemmet, og betjenes med fjernkontroll.


Elektrisk gardinskinne, laget etter mål. Luksus og komfort hjemme! I tillegg kan du simulere at det er noen hjemme når du er borte, det kan være en sikker ide. De elektriske systemer kan styres med IR- eller RF-fjernbetjening eller tilsluttes boligens automatiseringssystem.


Der er mange fordele ved styring fra fjernbetjening. For enhver type behov tilbyr vi et produkt som tilfredsstiller de høyeste kvalitetskrav og med den fineste finishen. Decoline er Norges største leverandør av gardinskinner , liftgardinner, panelsystemer, elektriske gardinsystemer, plissegardiner og rullegardiner for kontor.


Silent Gliss produktserie av elektriske gardinskinner Silent Gliss tilbyr det mest teknisk avanserte utvalget innen elektriske gardinskinner for å møte alle mulige krav. Med mer enn fem ti-års erfaring med elektriske gardinsystemer, har vi markedets største, mest effektive og pålitelige utvalg. Motoriserte gardinsystemer er ideelle når gardinene er store, tunge eller vanskelige å nå. Eksempler på dette er konserthaller, auditorier eller konferanserom, eller der hvor du ønsker å koble til smarthussystem. Finn sentrum på vinduskarmen, og merk av sentrum på skinnen i taket (bruk vinkelhake).


Fra det punktet i taket mål ut posisjonen til brakettene til venstre og høyre. Påse at det er stor nok avstand mellom braketten og vinduet slik at du kan fritt kan åpne og lukke gardinene. Det fås spesielle takbraketter til bruk med doble gardinskinner. Gardinskinner med motor. De har en stille og smidig funktion, justerbar hastighe de kan bukkes og valses efter dit ønske og så har de en stærk motor.


Du undgår at trække skævt eller krølle. Goelst systemer hjælper dig med at skabe den ønskede effekt. Reidar Svendsen har eksistert som møbeltapetserer i mer enn år.


Samtlige håndverkere har fagbrev og bred erfaring med både nye og gamle teknikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg