onsdag 30. mars 2016

Høyskap til bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Kjøp høyskap bad hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Høyskap med ben og hengende høyskap. Rydd unna rotet med et praktisk høyskap til bad.


Du kan også plassere kroker på siden av skapet som du for eksempel kan henge håndklær på. Vi har også smarte høyskap som er spesielt laget for å samle skittentøy i. Derfor har du mulighet for å velge gjør-det-selv baderomsskap i forskjellige farger, design og mål.

På den måten har du alltid mulighet til å tilpasse dine nye baderomsskap etter dine behov – både design- og størrelsemessig. Hos BAUHAUS finner du et stort utvalg av høyskap til ditt baderom. Et høyskap er det rette baderomsmøbel til deg som ønsker mye oppbevaringsplass, men som ikke vil bruke mye gulvplass.


Vårt sortiment består av høyskap i forskjellige farger, materialer og flere typer finish. Vi har mange ulike høyskap for ditt baderom og kvalitet til lave priser. Det er ofte behov for mer lagringsplass på badet enn det man planlegger. Valg av høyskap har stor betydning for et baderom.


Baderomsskap til ethvert behov Hos Kvik har vi har alt av skap til badet, inkl. Velg et enkelt skap, eller kombiner flere av våre skapløsninger til et komplett baderomsmiljø, så du får all den oppbevaringsplassen du og familien trenger. Hos MAXBO finner du elegante høyskap som gir mer oppbevaringsplass på badet. Trenger du ekstra oppbevaringsplass kan et høyskap være løsningen. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.


Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Bad høyskap og praktisk anvendelse. Brooklyn badstang tilhører møblene som vil dekorere og fungere på badet ditt. Den kommer også i hvitt, som passer til ethvert arrangement som brukes, og det romslige interiøret har plass til kosmetikk, håndklær, rengjøringsprodukter og vaskemidler.


Produktets matte overflate er enkel å rengjøre. Et høyskap er et plassbesparende og smidig møbel i et ellers så lite rom, som badet i mange hjem er. Alle som bor i en bolig med bad – med andre ord de ytterst fleste – vet at det er behagelig å åpne døren inn til et plettfritt, innbydende baderom når man skal gjøre seg klar for dagen eller kvelden.


Continental-serien fra Lind skiller seg ut med sin rustikke stil med imitasjon av treverk. Møbelet kommer i 174cm høyde, og vil garantert heve designet på badet ditt til et nytt nivå. Her får du et ferdig montert høyskap med to dører og fire hyller, som gir god lagringsplass. Bensin- og dieselsalget stuper – staten taper halv milliard i år. Desse spela gler vi oss til i vinter.


I vårt sortiment av baderomsmøbler har vi blant annet veggskap og høyskap. I baderommet trenger vi mye oppbevaring slik at vi får god plass til å slappe av. Bredt utvalg av baderomsinnredning eller baderomsmøbler. Veggskap og høyskap er da praktiske løsninger, de rommer mye og behøver ikke oppta spesielt mye plass. Overskap, underskap og høyskap til bad slik at du enkelt får det baderommet du ønsker.


Linn Bad AS er den største norske produsenten av baderomsmøbler. I meir enn år har vi utvikla design og produsert baderom. Vi tilbyr også servantar, speglar og. Det skal være en fornøyelse å tilbringe tid på badet.


Med baderomsmøbler fra Kvik får du plass til både deg selv og alt det praktiske, uansett hvor stort eller lite rommet er. Det er med andre ord blitt mye enklere å innrede et bad som du vil elske hver dag, og som du gleder deg til å komme tilbake til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg