fredag 4. mars 2016

Nattlampe baby

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Velg mellom dyremotiv, søte figurer og drømmende skyer.


Alle lamper vi anbefaler for barn gjennomgår grundige tester så de er ekstra trygge. Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Da kan det være godt å ha en betryggende nattlampe , som avgir et varmt og koselig lys. Om man i tillegg har en nattlampe med en morsom design, kanskje en som er formet som en tiger eller en skilpadde, blir det jo nesten som å ha en helt egen sovevenn på barnerommet! Vi tilbyr et variert utvalg av populære nattlamper i en rekke forskjellige farger og former.


Vårt mål er å kunne tilby rimelige produkter for alle smaker og aldre, og nattlampene er like fine tent som slukket. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. Barn har jo en egen evne til å lyse opp dagen, men når det mørkner, kan ei nattlampe sørge for å holde skumle monstre unna.


Nattlampe baby

Det myke, dempede lyset virker beroligende og kan få den lille til å sovne igjen uten å vekke deg (hvis du er heldig). Zazu Lou Nattlampe med Stemmesensor Baby og Barn Ugle Grå Nattlampen Lou er barnas venn i mørket Nattlampen kan lyse både med ringen og uglen - samtidig eller. ZAZU Nattlampe LOU er en søt kompis som kan plasseres ved sengen og som gir trygghet til alle mørkredde barn. Nattlampen lyser opp med et behagelig lys og gjør seg godt som innredningsdetalj på barnerommet. Både uglen og ringen som omgir den lyser.


Vi har både taklamper, bordslamper og vegglamper for barnerommet. Riktig belysning gjør mye for rommet, det blir både fint og ekstra koselig på kvelden. Den er ideel til å berolige urolige og trøtte barn, ved å spille av fire beroligende vuggeviser samt fire white-noise lyder.


Nattlampe baby

Ofte kan det være vanskelig å vite hva man trenger til en baby. Tipsene er mange, og det finnes et hav av valgmuligheter. Vi har derfor laget en utstyrsliste vi håper kan gjøre det litt lettere å velge utstyr til babyen. Utstyrslisten er delt opp listen i følgende kategorier: klær, stelleutstyr, soveutstyr, spiseutstyr og turutstyr.


Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Mode, Spielzeug und vieles mehr. Babyartikel: Gefunden auf OTTO.


Nydelig nattlampe fra Baby Buddy som forvandler etthvert barnerom til en stjerneklar himmel. Nattlampen gir barna trygghet om natten og gjør det enda hyggeligere å gå å legge seg. Barnet får sovne stille i søvn under stjernehimmelen. Inkludert stk AA batterier.


LOU kan brukes på mange måter. Med full lysstyrke fungerer som en leselampe, med dempet lys er LOU en perfekt nattlampe. Når timeren er aktivert med lydsensor, slås lyset av etter at det har vært stille i fem minutter. Noen som vet hvor man får kjøpt sånn nattlampe med dust rødt lys? Kjøpte en nattlampe i går, men det var med hvit led lys, så ble jo rene.


Nattlampe baby

Nydelig enhjørning nattlampe som gri en ekstra trygghet til barnet på vei inn i drømmeland. AAA batterier, batterier er ikke inkludert. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Søt bambi nattlampe fra Djeco. Batteridrevet nattlampe. Alle baby - og barnevarer Gjelder f. Tilbudet på utgående modeller gjelder så langt beholdningen rekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg