mandag 28. mars 2016

Hvordan bruke vipps

Du har på et tidspunkt blitt presentert en avtaletekst i Vipps hvor det forklares at alle fakturaer som er mulig å digitalisere vil komme som en digital faktura, gjennom Vipps eFaktura. Dette kan du lese om i Vipps avtalevilkår under punkt 5. Vipps AS - laget i Norge, med kjærlighet for forenkling. Se våre spørsmål og svar.


Da slipper man også å måtte komme seg innom en bank i bankens begrensede åpningstider for å sette inn kontanter fra salget. Vipps gjør altså dugnaden, tryggere, raskere og enklere.

Slik bruker du Vipps for bedrifter. Hva koster det å bruke Vipps ? Vippsing til lag, foreninger og bedrifter er gratis uansett beløp. Det finnes mange muligheter, men én av dem har du trolig fra før av: Vipps.


Med Vipps får du ikke bare fasit på hvem som skylder hvem hva, men du får også gjort opp all gjeld med noen få sveip. Vipps -funksjonen kalles oppgjør og er enkel å finne, men ikke fullt like enkel å bruke første gang. Velg Legg til barn og fullfør registreringsprosessen.


Hvordan aktiverer man Vipps for de under år? Varsel vil bli sendt til den andre forelderen per sms.

Enklere innlogging finnes ikke. Det er beløpsgrenser i Vipps. Aldri mer brukernavn og passord. Ved fjernsalg er det andre Vipps -tjenester som gjelder. Mottar betaling fra privatpersoner, og ikke andre bedrifter.


Da krever Skatteetaten at du bruker en godkjent kassaløsning i tillegg til VippsGO. Ved spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger er du velkommen til å ta kontakt med Danske Bank-konsernets. Men Vipps vil mer: I oppdateringene framover skal Vipps transformeres fra en betalingsapp til en markedsplass.


Forsiden av appen skal i større grad tipse deg om ting å bruke penger på, og man ser også for seg å bruke Vipps Go til å lage rene nettbutikker – som kan leve ene og alene inne i Vipps -appen. Du velger selv om du skal betale med konto eller kortet du har lagt inn i Vipps. Velger du konto vil betalingen skje på sekundet - det er dette vi kaller straksbetaling. Skal du vippse mer enn det vil det påløpe et gebyr på av beløpet. Selv om barnet ikke trenger BankID for å bruke Vipps under 1 må begge foreldrene ha en aktiv vippsprofil, og dermed være registrert med BankI for å kunne legge barnet til i appen sin.


Videre er det viktig at barna får hjelp av foreldrene til å opprette en sikker PIN-kode. Hvis en kunde vil betale med Vipps , må du gjøre som følger: Legg til det kunden skal kjøpe i handlekurven i iZettle-appen, trykk på “Ta betalt” og velg Vipps. Gi kunden ditt Vipps -nummer og be kunden om å betale via Vipps.


Det koster selvfølgelig ingenting å motta penger. Sender du penger til lag, foreninger eller bedrifter er det også gratis - uansett beløp.

Les mer om Vipps på vipps. De generelle vilkårene våre finner du på vipps.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg