mandag 28. mars 2016

Hay strap speil

Hay strap speil

I vårt omfattende utvalg av innredning finner du både kjente og nye merker! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Design til rett pris. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Speil kan få et rom til å virke større og lysere.


Hay strap speil

Finn et som passer deg her. Fiks stilen foran ett av våre vakre speil. Rask og enkel handel hos Ellos! Moderne, enkelt og vakkert speil som passer inn i hvilket som helst hjem. Perfekt til gangen, badet eller soverommet.


Rammen er utført i pulverlakkert stål, og speilet henges opp ved hjelp av et silikonbånd som går hele veien rundt. Innovativ og enkel design, og rett og slett genialt enkelt å henge opp på veggen. Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett.


Selve rammen på speilet er av powercoted stål, og reimen som går rundt er lys grå og av silikon. Supertøft rundt speil fra HAY ! An original design, this hanging mirror is manufactured by HAY. Med grå strop i silikon. Strap mirror designet av HAY. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.


Se vårt enorme utvalg nå! Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Speil Rose Metal 16x1cm. Leveringstid : 2-uker.


Hay strap speil

Den vägghängda spegeln hängs enkelt upp i den läckra remmen av silikon. Den mindre varianten finns i färgerna Grey och Army, medan den större modellen finns i Grey och Anthracite. Danmarks førende designbutik.


Vi gør det nemt og sikkert at handle på nettet. Det smukke runde spejl fra HAY pynter i entreen eller på badeværelset. Danske Hay har tatt Norge med storm igjennom mange år med geniale designsamarbeid og praktisk design. HAY konseptet har siden utviklet seg til mye mer enn møbler og har i dag også en stor accessories kolleksjon. Dansk design på sitt beste til en rimelig pris.


Vi har et bredt utvalg av møbler og interiør fra Hay , både på lager og som bestillingsvare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg