mandag 14. mars 2016

Vaske hus utvendig klorin

Få pristilbud fra flere bedrifter. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Mange tror de kan vaske med en høytrykkspyler, men det øker risikoen for å få vann i treverket og dermed råteproblemer på sikt. Vask derfor med en kost. Når du har vasket ferdig skraper du bort alle løse malings rester, sier Jens Klinterback butikksjef i Byggmax.


Hus er designet for at vann skal komme ovenfra.

Du kan godt vaske i dårlig vær, da tørker ikke såpen for deg underveis. Bruk linsåpe eller husvask, og påfør såpe med en trykksprøyte eller. Når du vasker , fjerner du både skitt og skadelig sopp- og algedannelse, og etter noen få timers arbeid fremstår huset rent og godt vedlikeholdt. En god husvask bidrar til at du slipper å male så ofte og forlenger husets levetid. Det er ofte lysmalte hus som får svertesopp.


Før du maler huset bør du vaske husveggende med egnede rensemidler. Bilde: Getty Images og ifi. Fettstoffer, skummengde og emulgator er noen av årsakene til at man ikke må finne på å benytte for eksempel Zalo, Salmiakk, Klorin eller Rødsprit på husveggen.

Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Regelmessig utvendig vask vil forebygge sopp og råteskader, samt gi økt levetid for maling og beis. Hvor ofte vasker du huset utvendig ? Kan jeg ikke bruke klorin eller zalo ultra fremfor å gå til innkjøp av de dyre. Ta nå de kronene som skal til for å vaske huset godt nok utendørs.


Hvordan vaske hus utvendig ? Flere resultater fra forum. Fritid › Hus , hage og oppussing Bufret 27. Jeg personlig sverger til klorin , da dette er billigere, en liters kanne koster 1på europris, og den er mer enn effektiv nok til mitt bruk. Jeg bruker klorin til å matte ned overflaten før maling, ved å bruke en solid skrubb, og jeg bruker klorin ved husvask generelt når jeg ikke har planer om å male.


Kan man ta utvendig husvask med Klorin ? INGENTING å gjøre på eksteriøret på et hus. Nede i WC-skålen kan du bruke ufortynnet Klorin , da den vil fortynnes av vannet i toalettet. Les også: HVORDAN VASKE KRYSTALLGLASS.


Rengjøring av skitne dusjforheng. Skyll dusjforhenget i rent vann til slutt. Dersom du vasker huset utvendig feil, risikerer du fukt- og råteskader.


Her får du en kort, men oversiktlig guide til hvordan du vasker.

Det tar ikke lang tid å vaske huset utvendig om du gjør det riktig, og som belønning får du et hus som ser nymalt ut og lengre levetid på beis og maling. Bruk en blanding av klor og vann, så blir du kvitt bakteriene. Mens du vasker dørhåndtakene ellers i huset , benytt også sjansen til å vaske doknappen som brukes til å skylle ned. Går sikkert bra, kjenner mange som vasker huset med klorskum. På grunn av klimaforandringer og økt luftforurensing er utvendig vask av huspanelet helt nødvendig før maling og beising.


Påfør vaskemiddel , for eksempel klorin , med. Skal vi vaske huset utvendig når vi ser skitten, eller må vi til med såpe og. Vi har testet ut vaskemidler som klorin og grønnsåpe, men funnet et.


Og husk at det er forskjell på å vaske et hus med liggende panel, kontra et med stående. Skal vaske huset før malejobben, ogbhar tenkt å bruke klorin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg