onsdag 16. mars 2016

Hyttekjøkken farger

Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Dette kjøkkenet har fått den lyse og elegante blåfargen Due. Veggene er beiset med Tyrilin Interiørbeis i fargen Stemning. Et godt tips til solskjerming på hytta er liftgardin, da kan slippe lyset inn når du ønsker.


Vi har valgt et røft og rustikt mønster som passer godt til en tradisjonell hyttestil.

Hyttekjøkken med stor valgfrihet i farger og innredning. Både dører og skrog blir grundig overflatebehandlet før sammenføying. På den måten sikres hyttekjøkkenet best mulig mot fuktinntrengning. Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde.


Kjøkkenet er dermed meget plasseffektivt og har et design som er tilpasset det tradisjonelle norske uttrykket samtidig som det har et moderne preg. Vi gir gjerne råd når det gjelder overflatebehandling, farger og innredning.

En artig detalj er at overskapene er malt i en annen farge enn resten av kjøkkenet. Kjøkkenet har en minimalistisk fremtoning, der mye av oppbevaringsfunksjonene er lagt til store skuffer. Kjøkkenet ble spraymalt i to ulike farger på overskap og underskap. Fem hyttekjøkken har blitt flunkende nye med oppussing.


Det kan for eksempel bli veldig kult med en svart kjøkkenvifte til en ellers hvit innredning. Få gode ideer fra BoligPluss på mail hver uke! Bruker du svart på en vegg eller på gulvet, er det fint å hente opp fargen i enkelte detaljer. HYTTEKJØKKEN fra KistefosEt lekkert Trend hyttekjøkkenet malt i askesort med gråoljet eikeplate.


Fargepalettene på hytta blir gjerne valgt på bakgrunn av naturen og området rundt, eller ut fra tradisjonelle farger knyttet til fjell, sjø og skog. Tre forskjellige fordi noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Over 6innlegg på instagram er tagget med den fargen.


Her ser du et kjøkken som vi har malt i fargen Minty Breeze: Kjøkkenskap er malt med LADY Supreme Finish (Best i test) Halvblank. Flere og flere kunder leter etter moderne løsninger: Tykke vegger erstattes av store show-vinduer, steinpeiser erstattes med moderne peiser eller varmeapparater. Hvorfor ikke driste deg til å prøve en helt ny og frisk farge ? Ingen unntak når det kommer til møbler: skarpe linjer, solide farger , moderne fester og apparater.


Den aller mest hygieniske fargen er turkis, eller aqua, som er en turkis nyanse.

Det er en veldig god farge når det er snakk om hygiene, og bør også brukes i rom som bad og toaletter og på sykehus, forteller Steinbo. Både turkis og blåfarger generelt er kalde farger. Bruk samme farge på vegg, skap og fliser for å få et rolig og luftig uttrykk på kjøkkenet ditt!


Et fargefelt gjør det morsomt og personlig! Hvis du er på utkikk etter et nytt, spesialtilpasset kjøkken til din nye eller gamle hytte, så har du kommet til rett sted. Stilen på en hytte er ofte litt annerledes enn den man har hjemme. Selv store aktører som normalt selger sorte kjøkken, har nå leveringsproblemer på sorte kjøkken.


Både den grå-blå fargen på kjøkkenskapene og den mørke aubergine- fargen på veggen gir en spennende fargekombinasjon - og til tross for den mørke fargen så virker kjøkkenet lunt og koselig. Er du på jakt etter eventyrlige kjøkken, bad eller møbler som stråler av sjel og solid Norsk håndverk? Vi produserer både tradisjonsrike møbler. Slik finner du farger til hytta 19. Trenger du hjelp til å finne farger til hytta?


Fargekonsulent Gry Spratt hos Flügger kommer med sine beste tips til fargevalg til hytta ved sjøen, i skogen og på fjellet. En lun, flott mørk gråtone. Perfekt kombinasjon til en mengde andre kulørte farger ! Alt fra gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise for å nevne noen.


En svært anvendelig farge med andre ord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg