fredag 25. mars 2016

Montere mdf plater på gips

I sokkelen er det betongvegg med ferdig gipsplate på innsiden som grunnmur på huset. Disse gipsplatene er høyere enn hva slike ferdigmalte plater er og går helt fra gulvet til taket i sokkelen. Platene er fra Arbor, mens gipsplaten på grunnmuren er i samme høyde som sokkel etasjen er, og det blir høyde inklusiv etasjeskillet. Da hadde jeg fått plan gips plate mot plan gips plate ban.


Da blir det ikke skruing mot stenderne. Tenkte MDF platene da vil danne en bro over de forsenkede overgangene.

Men vil dette bli bra? Gips gir ikke feste for skruen og det skal legges kraftig press på for ikke å få fiberreising i MDF platen når skruen skal entre denne. Enig med HSt, skru fast MDF platene godt først. MDF er harde plater , hadde ikke valgt det som underlag for gips , xfiner eventuelt rupanel er det beste, men når de nå står der er det tull å fjerne de, de er tross alt enklere å feste småting i enn.


VIDEO: Skal du lage et oppheng i en mdf – plate , har håndverkeren her et lite råd om hvordan du kan styrke opphenget betydelig. Den vanlige måten er også den enkleste, man. Prinsippet kan også brukes hvis du skal montere sammen mdf – plater.


Gips -, spon og finérplater , MDF og trepanel.

Innertak, lydisoleringsplater , undertak og. Plater på murvegg i kjellerstue innlegg 31. Montere smartpanel på yttervegg av siporeksblokker.


Lime ferdigmalte panelplater på en murvegg innlegg 16. Smartpanel på murvegg – ByggeBolig byggebolig. Har murvegg på noen av veggene i leiligheten, den er dekket med strie. Planlegger å legge på smartpanel eller tilsvarende plater. Første lag gips skrus fast.


Her bruker vi en gipsskrumaskin. Den er praktisk hvis du skal skru fast mange plater , men du klarer deg også fint med en spesiell bitsholder til skrumaskinen. Ja forstår det slik at det er litt å velge imellom på markedet, så trenger råd der også. Det må selvfølgelig ha en samenheng med pris, slik som alt annet. Og hvordan det er å montere spiller også en rolle, da vi skal gjøre alt innvendig.


Går ut fra at det ikke er liggende spikerslag der nå. Og uansett så vet jeg jo ikke hvilken høyde. Eller finnes det eventuelt andre måter å løse dette på.


MegaFlis har et stort utvalg av tak- og veggpanel i MDF. Vi har flere størrelser og panel i forskjellige farger.

Tak- og veggpanel, eller smartpanel, er en enkel måte for deg å pusse opp. Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Med mindre du velger Walls2Paint! Det er flere fordeler med panel.


Med Walls2Paint slipper du å sparkle eller pusse. Så fort veggene er montert er de klare for å. Tiden da du måtte velge mellom gips og panel er definitivt forbi. Fortsatt sverger mange til heltre eller gips , men stadig flere ser i retning av ferdige spon- eller mdf - plater. Platene kan monteres i alle tørre rom hvor det ikke er nødvendig med fuktbestandige materialer. Hos MAXBO finner du MDF - plate som er spesielt godt egnet for lakkering og maling.


Monteringen skal alltid gjøres på et jevnt og fast underlag. Kjøp på nett eller i butikk. Ja, dette vil være et godt og solid alternativ, men selvfølgelig kostbart. Malingen har glans 20°.


I tillegg til malingen blir veggplatene til slutt lakkert med en UV lakk for ekstra god beskyttelse. Gipstaket er jo allerede festet i stendere, så her lønner det seg å måle seg frem til hvor stenderne ligger, for så å feste de nye platene i samme stendere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg