fredag 18. mars 2016

Lammeskinn til vogn

Kjøp lammeskinn til vogn hos Babyshop. Rent og kjent liggeunderlag i merinoull. Se vår nettbutikk her! Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Vi har ulike varianter og størrelser!

Et teppe i lammeskinn kan gi rommet mer personlighet og økt romfølelse. I slike tilfeller, kan man kjøpe en god sittepute til vognen, eller et lekkert lammeskinn. Overopphetet av lammeskinn til baby. Kristin Sofie Waldum, leder for Landsgruppen av helsesøstre, mener lammeskinn kan være et godt alternativ til andre underlag, men hun oppfordrer alle foreldre til å følge nøye med på barnets temperatur, for eksempel ved å kjenne om barnet er svett i nakken. Bare lisensierte produsenter som oppfyller Woolmarks strenge kvalitets standard har lov til å bruke det.


Et eksklusivt og mykt korthåret lammeskinn i høyeste kvalitet fra Segr med hull til 5-punktssele, perfekt underlag i vognen eller bilstolen. Korthåret lammeskinn i topp kvalitet med hull til 5-punktssele. Kan brukes i vogn og bilstol.

Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud. Lekmer tilbyr et bredt sortiment innen vognposer, skinn og sitteputer til alle årstider og vogner. Med et varmt lammeskinn eller en varm vognpose slipper babyen din å fryse når dere er ute på kalde dager, og kan i tillegg sove trygt og bekvemt.


Finn din vognpose hos oss på Lekmer. Naturlig og uten skadelige stoffer. Skinnet er varmeregulerende og kan brukes hele året. Passer i sengen, vognen, bilstolen mm.


Kan maskinvaskes på graders ullprogram. Alle HOME lammeskinn er ECO-testet og godkjent. ISO-sertifisert ekte lammeskinn for babyer og barn. Mange farger og modeller.


AnonymBruker skrev: Også jeg assosierer brus med barn. Velkommen til Babyshop. En ekstra trygghet er at Babyshop ikke bare er en nettbutikk, men en solid faghandel med kunnskapsrike ansatte og en rekke butikker du kan besøke.


Vi strekker oss fra spedbarn opp til eldre barn. Gratis fragt ved køb fra 450kr. Køb online på Imerco.

Fantastisk deilige lammeskinn! Medisinsk behandlet lammeskinn , spesielt fremstilt for bruk til barn. Beste Priser På Til Vogn. Holder kroppen naturlig varm f. Vær påpasselig hvis barnet er disponert for allergi. Følg vaskeanvisningen og bruk ullshampoo.


Børst hårene jevnlig og kna skinnet under tørking for å beholde mykheten. Voksi Urban Fur er en vinterpose som kan forlenges opp til hele 115cm. Vognposen har testvinnende materialer i ull og dun, og hull til seler slik at du kan bruke dunposen i vognen til ditt barn.


Fur utgaven har en stilig fuskepelskant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg