mandag 28. mars 2016

Redskapsbod

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Hos MAXBO finner du boder som er enkle å montere.

I mange størrelser og utførelser. Kjøp på nett eller i butikk. BILLIGE BYGGEVARER får du alltid på Obs BYGG – les mer om prisløftet vårt her! Den erfarne montøren nøler ikke med å anbefale amatører med lite eller ingen erfaring å prøve seg på et byggesett, og han mener mange vegrer seg unødvendig.


Enkel montering av uteboden. Krever ikke stor plass, men rommer likevel det meste. Innvendig er det kroker og to avtakbare hyller som skjules bak praktiske, doble skyvedører.


Leverandør av Lysthus, boder og anneks samt grillhytter.

Vi leverer de fleste bygg i hele Norge samt Sverige og Danmark. Våre anneks lages på vår fabrikk i Sverige og holder en høy kvalitet beregnet for Skandinaviske forhold. Stort utvalg i hageboder og redskapsbod er. Alle anneksene er impregnerte. Hagehusene kan brukes til mange ting.


Her kan du plassere massasjebadet, oppbevare sykler, gressklipper, snøfreser eller ha en koselig sittegruppe under. Vi har småhytter, store redskapsbod er, små redskapsbod er og andre boder som passer ditt behov. Praktisk redskapsbod fra Arnøy Engros AS, med flere rom. Hovedboden er 2x 2cm.


Sideboden er 1x cm. Materialtykkelse på mm. Leveres med dobbel dør med låskasse, gulv og taktro. Oppbevaring er alltid en mangelvare, eller i beste fall noe du ikke kan få for mye av. Mangler du et sted der du kan oppbevare bildekk, akebrett, familiens ski, skøyter og alpinstøvler eller ønsker du deg rett og slett en redskapsbod finner du løsningen hos Europris.


Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.

Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Billige redskapsboder som du enkelt bygger selv med et byggesett fra Polhus. En redskapsbod er din beste venn når du vil holde orden på hageredskap, verktøy eller om du trenger en liten garasje til gressklipperen. Pris gjelder kun ved henting på Notodden.


Ta kontakt for fraktpris. Det finnes ikke noe bedre enn en stor og romslig redskapsbod der du kan oppbevare alle redskapene og maskinene dine når du ikke bruker dem. Hos BAUHAUS har vi et stort utvalg av redskapsboder, både billige og dyre samt små og store, så det er noe for alle behov. Redskapsboder og annekser i god impregnert kvalitet. Kanskje du får plass til søppelspannet også!


Kan utstyres med hengelås. RKC er leverandør av hage- og treprodukter til byggevarekjeder og hagesentre i Norge. Bredt sortiment gir deg alle muligheter til å skape et flott uterom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg