tirsdag 15. mars 2016

Sengeteppe velour

Sengeteppe velour

Vi har mange sengetepper å velge mellom til enkelt- og dobbeltsenger. Shopping på sitt beste! Finn dine favoritter! Kjente merkevarer til gode priser.


Sengeteppe velour

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Bra dekorasjon vil atmosfære til beboere å sette i en lykkeligere person. Vattert sengeteppe til dobbel og enkelseng, 1 polyester. Sydd med stikninger i fiskebeinsmønster og roulourkant. Ella sengeteppe i bredstripet kord i kombinasjon med nydelig velour , passer inn overalt. Serien er moderne, urban, men likevel klassisk.


Sengeteppe velour

Fargene er nydelige og helt i tråd med trendbildet. Ble kjøpt inn til hytte, men har aldri blitt tatt i bruk. Lengde 2cm- bredde 250cm (eller motsatt). Vi har sengetepper for enhver seng. SVANEFORS sengeteppe i grå velour.


Se hele sortimentet her! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft!


Sengeteppe velour

Her finner du et utvalg sengetepper, både fra våre internasjonale merkevarer og Bellas Hus kolleksjon. Et stort stykke deilig velour i nydelig kvalitet gir en vakker oppredd seng. Dusker i hjørnene for at det skal falle pent og fargen er bare vakker. Hos Rusta finner du flere flotte alternativ i ulike stiler, størrelser og farger. Sengeteppet Byron er både enkelt og elegant.


Blanda gjerne tekstiler med ulike strukturer for en innbydende atmosfære i soverommet. Velg sengeteppe etter din personlige stil for å skape et soverom du trives i! Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. Spar Kjøps Nyhetsbrev.


Bedtime Story handler om mer enn å sove godt. Det er en rask og rimelig måte å få nye farger inn på soverommet, og å endre stil mellom de ulike sesongene. Samtidig beskytter sengeteppene mot støv og smuss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg