torsdag 10. mars 2016

Oppbevaring hundemat

Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren, på badet eller i stuen. Når det gjelder oppbevaring i kjeller og garasje er det knapt noen som slår oss. Vi har stort utvalg av Smartstore og Homebox. Det finnes bokser ment for oppbevaring av fôr, men mange av dem er dårlige.


Du kan selv finne gode alternativ i butikkene.

Pass på at de er skikkelig tette med forseglinger og godt lokk. Vår ordning med Auto-påfyll av fôr. Les om vår ordning med auto-påfyll.


Ernæringsmessig er tørrfôr og våtfôr like gode alternativer som hundefôr, og man kan gjerne kombinere og variere vått og tørt. Det viktigste er at hundemat dekker hundens energibehov og næringsstoffene den trenger. Vi hjelper deg med å hold orden, samt lage system ved hjelp av smarte kurver, kasser og bokser.


Rydd vekk rotet og skap et innbydende hjem. Oppbevaring hundemat Logg inn for å følge dette.

Alltid enkel bestilling. I går på vei til jobb hørte jeg på radioen at flanell var hot igjen. Disse bildene tok jeg ca time i forveien. Det er vel sjelden jeg har truffet så. Det var snakk om fremadsending på brukshund konferansen i helga og fagkomiteen tok opp bla dette med temposkifte som mange av oss er veldig opptatt av.


Hundemat LABB EKSTREM 15KG Beregnet for hunder som har høy aktivitet kr 49(Ekskl. mva: kr 3920) Mer om produktet LABB HONNØR Fullfôr til eldre hunder over år og hunder som har lett for å legge på seg. Vom og hundemat , hundefor som er riktig for hunden din. XXL har et stort udvalg af Hundemat. Her finder du Hundemat til lave priser og med god garanti. Hos XXL, har du altid fri retur og bytteret, dages prisgaranti og.


Skal den oppbevares i en spesiell temperatur? Hvit boks til oppbevaring av hundemat Selges 20- (Ny pris var 39-) Selges pga. Hva bruker dere til oppbevaring av dyrefor når dere vil at det skal se pent ut i tillegg? Orden på gangen, stuen, barnerommet eller vaskerommet.


Alle blandingene fra Vom og Hundemat er tilsatt vitaminer og mineraler som. Holdbarheten på produktene er derfor begrenset og de skal oppbevares fryst. Våtforet fra Vom og Hundemat må oppbevares i dypfryser.

Curver petlife oppbevaring hundemat liter 1kr. Svært lite brukt oppbevarings boks hundemat , da vi ikke bruker tørrfôr, men frossen mat til vår hund. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Rustas veggsystem kan enkelt skreddersys etter plass og behov. Hyllesystemet passer til utvalgte Smartstore-bokser som finnes i flere forskjellige størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg