tirsdag 22. mars 2016

Bygge hundebur i bil

Finn alt du trenger til din hund. Et bredt utvalg av kvalitetsmerker. Morsomme og stimulerende leker. Kun merkevarer av høy kvalitet.


Du kan få mange ulike hundebur ferdige til å sette i bilen.

Men dels er de fleste burene relativt dyre hvis kvaliteten er i orden, og dels kan det være vanskelig å finne et bur som passer nøyaktig til bilen din. Din hund må være sikret når den er med i bilen. Et hundebur kan kan gi dyret et sted å trekke seg tilbake i hjemmet, eller beskytte under transport.


Hund - Hundebur til bil. Når du er på utkikk etter et hundebur til bil bør ikke buret være for stort, slik at den firbeinte ligger stødig. Fornuftige hundeeiere sikrer sin hund forsvarlig i bilen.


En løs hund i bil er ikke trygt.

Det er ikke påbudt å sikre hunden i bil , men det er påbudt å sikre all last forsvarlig. Det er strenge krav til at transporten av hunden din skal være så trygg som mulig, og det tar vi hos Dyrekassen alvorlig. Våre hundebur til bil er kollisjonstestet og gir deg en ekstra trygghet når du skal ta med hunden din på lengre bilturer. For mange så er det å få skreddersydd hundebur en veldig god løsning både pga hunden(e) og utnyttelse av bilen. Jeg vet at Kela transportbur lager hundebur som mange er veldig fornøyde me men jeg likte de ikke, så slo det nokså fort fra meg.


Sjekket nærmere på Trønderbur, og sende forespørsel på pris på den str jeg ønsket. Ifølge Statens Vegvesen skal hunden sikres i et transportbur eller i en egen sikkerhetssele beregnet for transport av hund i bil. Det er viktig å se på kvalitet og sikkerhet, og ha et hundebur som sitter ordentlig fast og er skreddersydd til bilen.


Buret bør ikke være for stort, men tilpasset hundens størrelse. Spesialtilpassede hundebur. Trønderburet produserer spesialtilpassede og solide hundebur til alle hunderaser og bilmerker.


Kollisjonstesten viser at selv de beste selene strekker seg for mye slik at hunden kan nå passasjerene. Veterinær Kristin Wear Prestrud mener likevel at sele er en bedre løsning enn å kjøre med hunden usikret. Bur er det vi anbefaler, men det er jo ikke alle som har plass til et bur i bilen.


Jeg venter hund nummer to i hus, og må derfor kaste ut hundeburet i bilen og erstatte det med et større med plass til to hunder.

Helst med skillevegg. Siden hundebur er så vanvittig dyrt så vurderer jeg å lage mitt eget. Tenk sikkerhet også for hunden din under transport. Hos oss i Felleskjøpet finner du et stort utvalg av hundebur og transportbur i forskjellige størrelser og prisklasser. Uansett om du skal ut på kortere eller lengre bilturer bør du sikre hunden din.


Vi har et stort utvalg av hundebur til bil. En hund på kilo vil ha flere hundre kilos kraft i et sammenstøt. Her sikrer du altså hunden ved å gjøre alt du kan for at den ikke skal bli skadet, og du fjerner en risiko for menneskene i bilen. Vi lager bur til de fleste bilmodeller. Kjøp hundebur av høy kvalitet fra Artfex online.


Et hundebur til bil sørger for at hunden din ikke flyr over setet dersom du plutselig må tråkke på. I et hundebur sitter din hund sikkert og bekvemt under hele reisen, spesielt i bratte svinger og ved bråbrems. Hos Bilia får du kjøpt det du trenger for en trygg tur for deg og din hund. Sammenleggbare bilbur er ikke godt egnet for bruk i bil , da det er økt risiko for at de vil kollapse ved et sammenstøt.


Vi anbefaler å bruke sammenleggbare hundebur hjemme eller på hundestevner, da disse burene er ideelle som et trygt sted hunden kan trekke seg tilbake og få være i fred. Hvilket hundebur passer til min bil ? Generelt kan man si at hundebur er laget til stasjonsvogner, men produsentene har heldigvis begynt å få opp øynene for at det ikke kun er folk med stasjonsvogner som har bruk for hundebur. Videre så har vi etterhvert ganske god erfaring med hvilke hundebur som passer til de forskjellige bilmerkene.


Vi lanserer Jaguar I-PACE – vår første helelektriske bil. Se utviklingen av Art of Performance med raffinert sportslig presisjon og elegant design. Regn ut hva det koster å bygge om bil Her kan du beregne hvor mye du må betale i engangsavgift ved ombygging av kjøretøy.


Tillegget i engangsavgift beregnes etter de regler og avgiftssatser som gjelder på det tidspunkt avgiften blir betalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg