onsdag 23. mars 2016

Farge bleket hår med minicolor

Farge bleket hår med minicolor

Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Kommer kanskje litt an på hva som er din originale hårfarge. Klippet bob og farget håret brunt igjen hos frisøren.


Det gikk helt supert. Nå kan jeg bare fylle på etterveksten med samme farge i minicolor til alle stripene er borte. Spesielt visst de ser at de skyllet ut blekestripene for tidlig og de ble gule. Da jukser de med å legge en kald minicolor over. Med kald minicolor menes det at den inneholder lilla, grønt, grått eller.


Utifra hva jeg har erfart selv, må man fjerne alle fargepigmenter i håret , før man kan farge det mørkere etter bleking. Anbefaler en tur til frisøren for råd i hvertfall, bruk de for hva de er hvert. Hvis du skal farge hår som er bleket eller stripet, bør du i utgangspunktet dra til frisøren. Hvis du likevel vil gjøre dette hjemme, må du forpigmentere håret med en rød nyanse før du farger det, eller velge en veldig gylden hårfarge. Quick-fix vi farger bare etterveksten i skillen og ved tinningene.


Farge bleket hår med minicolor

I nesten alle tilfeller, er malingen i reelle faktum mørkere enn på pakken. Hvis du ønsker å farge håret mørkere, anbefales det ikke å gå mer enn to nyanser mørkere enn din egen farge. Plusstids hårekspert Lise Holm-Glad deler villig vekk råd til deg som ønsker å farge håret hjemme.


Plusstid-ekspert Lise Holm-Glad – Hvis du er lys blon har bleket eller stripet hår og ønsker å farge håret ditt mørkere skal du være varsom med å gjøre det selv, råder hun. Dette er på grunn av fargepigmenteringen i håret. Faktisk er det best å farge håret uvasket. Noen farger skal brukes på tørt, andre på vått hår – da kan det holde å væte.


Ser man en trend lenge nok vokser den på deg, og i mange år har alle blondiners mareritt vært å ende opp med gult hår , eller la oss kalle det gyllent. Men nå er denne gylne fargen det hotteste du kan velge blant de blonde nyansene! Ikke ultrableket, men det er blondt liksom.


Har hørt skrekkhistorier med folk som har fått grønt hår når de har farget det mørkt. Jeg har nå bleket hår. Ser fra svarene jeg har fått at dette gjelder om man velger askebrun. Utvalg av Hårfarge hos Luxplus.


Farge bleket hår med minicolor

Gratis og rask levering, kjøp i dag! Begynner fargen å falme litt? Børster med naturbust er det mest skånsomme, og unngå helst å børste håret når det er vått.


Kjært barn har mange navn hårtoning, glossing og minicolor. Her finner du de beste produktene innenfor den kategorien for og få et vellykket resultat når du farger håret hjemme. Uansett om du skal tone det lysere eller mørkere er det viktig å være nøye når du velger farge.


Når du skal velge farge , se på fargekartet som hører til merket og ikke på pakningen. Velg også en farge som er en nyanse lysere enn den du vil ha. Resultatet blir nesten alltid mørkere enn du tror, dette avhenger også av kvaliteten på håret ditt. Har du tørt og porøst hår , vil håret trekke mer farge enn et sunt hår. Om du har bedt om en toning etter du har bleket håret , er det lurt å passe på fargen og beskytte den mot elementene.


Toninger er ikke permanente, og effekten vil derfor vaskes ut. Om du vasker håret så sjeldent du kan, og for eksempel bruker en hatt når du soler deg, i tillegg til å generelt sett ta godt vare på håret ditt , vil du få beholde effekten lenger. Når du skal farge ditt eget hår hjemme, er det flere ting du må tenke på både før og etter du begynner å farge.


Stella har snakket med ekspert Karina Solheim i Schwarzkopf, som gir deg sine beste tips. Bla videre og les Karinas tips om forberedelser, allergier og ingredienser FØR du setter i gang med hårfarge. Her kan du finne vårt sortiment av pleiende og fargebevarende balsam som er spesielt utviklet til bruk og pleie for blondt og bleket hår. Vi kan tilby deg et utvalg av shampooer spesielt utviklet til pleie og behandling av blondt og bleket hår. Tenkte å farge d mellombrunt til uka med hjemmefarge.


Halve håret mitt er jo ganske lyst mens halve håret er brunt (naturlig).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg