tirsdag 29. mars 2016

Pris speil

Pris speil

Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen. Speilet er med på å løfte designet på badet ditt. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Sammenlign priser på Speil , Baderomsspeil, Innredning Speil. Vi ønsker å tilby våre kunder den beste kvaliteten til konkurransedyktige priser.


Pris speil

Les mer om vårt prisløfte på speil på mål her. Her finner du rundt speil , stort speil og baderomsspeil fra merker som House Doctor og Muubs. Tilskåret speil i alle størrelser og fasonger. Trenger du speil til badet? Vi har speil fra 4mm til 8mm med eller uten folie og med polerte kanter.


Benytter man speil på riktig måte, vil man oppnå å fremheve det man måtte ønske. Store veggspeil eller mange små sammen, får et rom til å virke større og lysere. GlassTeam har mange ulike måter å kunne bearbeide formen på speilet , for å kunne tilby deg et bredt utvalg. Våre fagfolk tar hensyn til spotter og strømuttak.


Med speilet kan du se alt det du tenger, et speil i gangen eller speil på soverommet får du det rette overblikket og dessuten en ekstra detalj som vil komme til nytte i dine rom. Speil er også en måte for deg å gjøre en stor forandring i forskjellige rom, spesielt hvis de i utgangspunktet føles trangt og begrenset. Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.


Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange forskjellige speil til god pris. Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Kjøp raskt og enkelt på Ellos.


Pris speil

Speil er uunnværlig i et hjem, uansett om det er snakk om et helfigurspeil til soverommet, et lite rundt speil til gangen eller baderomsspeil. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Finn et som passer deg her.


Speil leveres i mange ulike fasonger og former. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe. I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt. Priser på speil og sikkerhetsglass.


Rundt speil med metallramme. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Den runde formen gjør speilet spennende og elegant. Savoy speilet er også plukket ut som et av Kathrine Sørlands favoritter.


I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil. Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg