fredag 11. mars 2016

Lundebybunad tilbehør

Her finn du det komplette utvalet. Inkludert i prisen er ferdig brodert og montert stakk, liv, skjorte og veske. Les gjerne mer om bestillingsprosessen under. Våre profesjonelle bunadskonsulenter står klare til å vise frem bunader og tilbehør og ta mål av deg.


Livet er i same stoff som stakken, med broderi som også går igjen på lue og veske.

Bunaden leveres i svart, blå eller hvit. I tillegg kommer bunadsølv (også det som skal monteres på bunaden), sko, eventuelt ytterplagg og annet tilbehør. Stort utvalg av Annet tilbehør.


Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.

Vi tar på oss alt fra brodering til montering. Den ble rask populær og ble satt i produksjon. Den har ingen historisk tilknytning, men blir sett på som et alternativ til en festkjole. Skjorte og sølv kommer i tillegg.


Alle ullstoffer er levert av Gudbrandsdalen Uldvarefabrik. Tilbehør cape og brodert lin skjorte. Vi gjør det meste på bunaden før den sendes ut. Lue og veske er helt ferdig, livet er delmontert og skal monteres sammen. Vi moderniserer oppsettet i vår nettbutikk, og må derfor be om tilgivelse for at ikke alle varer er på plass enda.


Løkenbunad finnes i fargene svart, blått og hvitt toskaft ull. Sølv har lenge vore brukt som materiale i smykke. Gullsmed Lene designer og spesiallager smykker på bestilling. Anhenget produseres i sølv og nummereres, og Lene har til nå produsert over 6slike anheng!


Bunadsølv er ikke bare dyrt tilbehør til et allerede alt for dyrt antrekk. Ekte norsk bunadsølv tufta på gamle handverkstradisjonar. Er du uheldig med regn på Mai eller andre dager, er det greit med en parply som står i stil til bunaden.


Baby og barnebutikk på nett- og festdrakter til barn og voksne.

Vi har barneklær, babyklær, dåpskjoler, festdrakter, bryllupsklær, slips og tversoversløyfer. Lundeby Bunadsparaply. Er en flott box med høy kvalitet som inneholder enkelte bilder montert på plate. Kan også leveres med passepartout eller facemount. Som tilbehør finns et stativ av Eik eller Akryl som han kan sette bildet på.


Alt tilbehør som ikke hører til bunaden, bør være så nøytral som mulig. Det anbefales gjerne en nøytral sort paraply. Stryking av bunadsskjorter. Dynk skjorta først og la den hvile en stund.


Tilpass varmen etter fiberen i skjorta. Lin tåler i utgangspunktet ikke høy varme. Vi gir deg rabatt på alt bunadssølv og tilbehør ved kjøp over disk ved bestilling av bunad eller materialpakkar. Sølv som skal syast på bunaden må kjøpast ved bestilling av bunaden din.


Vil du bruke eige sølv som skal syast på bunaden leverast det ved bestilling. Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg