mandag 7. mars 2016

Affischer barn

Inred barnrummet med färgglada grafiska tryck, gulliga djur eller en fin textposter. Några av våra mest populära barnposters är Batman-postern, bokstavstavlorna och tavlorna med världskartan för barn. Affischer i olika storlekar samt våra inramade barnkammartavlor. När du hittar en design som du gillar, klicka på ikonen för Mina favoriter för att spara den.


De finns kvar tills det att du tar bort dem - och du kan enkelt.

Motiv kan även kombineras från posters från Barn och andra kategorier. Familjetapeter har en av marknadens största utbud av bil grafiska motiv och konst för affischer. Barnkonventionen Många av världens länder har tillsammans bestämt vilka rättigheter som ska gälla för alla barn.


Rättigheterna beskrivs i artiklar i barnkonventionen. Här har tidningen Förskolan valt ut några av de allra viktigaste. Spara gärna bilden och sätt upp den på er förskola!


Här finns något som passar alla smaker, färglatt, stilrent, gulligt eller fantasifullt.

Perfekt när man skall lära sig alfabetet men det finns också flera varianter som är så snygga så man kan ha dem på väggen i vilket rum som helst. Posters, affischer och vykort till barn En poster eller affisch kan enkelt förvandla vilket barnrum som helst. Blanda motiv precis hur du vill och välj mellan barnposters med djur, alfabetet, dinosaurier, grafiska mönster eller sagolika figurer. Det finns ett stort urval av affischer för barn , pedagogiska motiv såsom ABC och 12 så väl som sagomotiv som lockar barnets fantasi. Posters till barnrummet för barn och ungdom ger det egna rummet en unik och personlig stil.


Viktiga och pedagogiska affischer. Present ideer för barn. Barn gör vanligtvis en lista över saker de vill ha innan varje jul eller födelsedag. Men det finns några som är lite mer tysta, blygsamma eller obeslutsamma, och därför har du ingen aning om vad du ska ge dem.


En riktigt sött affisch i vackra färger. Vi har självklart även andra födelseaffisch, därmed kan du alltid hitta just det födelseaffisch som passar bäst till dig och ditt barn. Alfabetet Barn Poster av David Thornell Hos oss på Wallstars hittar du exklusiva posters tryckta på det bästa fotopapperet på marknaden. Posters, prints, affischer eller planscher är bara fyra olika benämningar på samma produkt men vi har valt att använda ordet poster.


Vi skickar alla ordrar innan 14:samma dag. Läsning bygger broar. Att läsa ger barn glädje och ingångar till nya världar, i fantasin och i verkligheten.

Alla barn har rätt att få läsa och bearbeta det lästa på det sått som de själva föredrar, kommenterar Margaretha Ullström, ordförande IBBY Sverige. Våra posters är inspirerade av skandinavisk design, men passar alla inredningsstilar. Vi har allt från fotografiska posters, djur affischer för barn och svartvita posters till typografiska print och mycket mer. I ett längre perspektiv kan affischen avspegla sin tids värderingar, trender och viktiga händelser, som en slags tidsspegel.


Ibland kallar vi dem affischer , prints eller planscher. Det beror helt enkelt på att det är olika ord för samma sak. Oavsätt om du vill kalla det poster, affsch eller plansch så går de att rama in till fina tavlor hemma hos dig.


Alla affischer på nordicprintstore är tryckta i Sverige, med hänsyn till kvalité och miljö. Du kan med ny spännande konst på väggarna förändra hela känslan av ditt hem. Det är en inredningsdetalj som på ett enkelt sätt låter dig förmedla din personlighet och stil.


Här hittar du våra senaste nyheter från våra formgivare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg