torsdag 10. mars 2016

Le creuset farger

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Alle farger og modeller er tilgjengelig i vår online butikk.


Fri levering ved kjøp over 8kr. Serviset kan vaskes i oppvaskmaskin, samt brukes i både ovn og microbølgeovn.

Le Creuset er kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet. Serviset kommer i ulike farger , se under for å se alle fargene. Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Her finner du de populære emajerte støpejernsproduktene i forskjellige fargerike nyanser, samt tallerkener og skåler i stengods, kasseroller i rustfritt stål og non-stick-gryter og panner.


Redskapskrukke i Stentøy. Den er ikke bare hyggelig, men også ytterst praktisk til varm drikke siden stentøy er varmebestandig, og derfor holder og fordeler varmen jevnt. Sterke og rustikke farger er benyttet og er med å skape et sterkt inntrykk.

Dette kan kjøpes som tilbehør. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. De var farget oransje, inspirert av den glødende flammen fra smeltet jern. Fargen Vulkan finnes fremdeles i dagens sortiment, i tillegg til mange andre flotte farger som jevnlig byttes ut og fornyes. Noe som jo passer i min stil. Det slitesterke stentøyet gjør at tekannen ikke trekker til seg smak og farge fra tevannet.


Tekannen vil heller ikke trekke til seg fuktighet. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Høyde: innermål cm.


Hver gryte, panne og form må gjennom manuelle kontroller før de sendes fra fabrikken. Fra myke pasteller til sterke knallfarger – nå kan du dekke på bordet i alle regnbuens farger. Støpejernsgryten kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og tåler dessuten både grill, ovn og rengjøring i oppvaskmaskin.

Fatene er fremstilt i stentøy med en glasur på innsiden som er motstandsdyktig mot flekker, farge og lukt. Det gjør også fatene enkle å rengjøre. Fatene egner seg godt til tilberedning av mat i ovn og passer like godt til servering av måltidet. Shop now to stock up! Vanlige kjøkkenutstyrsbutikker vil føre den nye modellen, mens selskapets to outletbutikker vil ha den gamle modellen i enkelte farger.


Profesjonelle fagfolk kontrollerer alle faser av produksjonen nøye, og hvert eneste stentøysprodukt er unikt siden fargene påføres manuelt på slutten av prosessen. Stentøysserien omfatter produkter til baking, tilberedning, servering og oppbevaring. Trehåndtaket blir ikke varmt ved matlaging, og pannen er derfor grei å håndtere uten bruk av grytekluter.


Den innvendige sorte emaljen er spesielt fremstilt for matlaging som krever høye overflatetemperaturer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg