torsdag 3. mars 2016

Lifefactory drikkeflaske

Vi fokuserer på en kompromissløs kvalitet på alle våre produkter og kategorier. Se utvalget og bestill enkelt på nett her! Finn drikkeflaske i vårt brede sortiment av populært friluftsutstyr og tilbehør.


Du kan enkelt shoppe alt du trenger til jakt, friluftsliv og hund hos Widforss. Perfekt for barn som vil ha mer vann om gangen.

Ett fargerikt silikontrekk beskytter flasken mot slag og støt. Nytt lokk, Straw Cap med innersugerør av silikon. Drikkeflaskene i glass fra Life factory består av herdet glass med silkon rundt. Stort utvalg av merker Gratis frakt fra 500kr Kjøp online nå!


Låget er designet til at minimere spil hvilket gør det perfekt, når du er på farten. Låget passer til alle flasker fra Lifefectory undtagen 1og 2ml flasker. Det er lavet af medicinsk silikone i USA.


Barneklær på nett - Babyshop.

Velkommen til Babyshop. Vi har drikkeflaske og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Enkel bestilling og rask leveranse! Her hos Camisa finner du et godt utvalg i flasker og termoser som kan leveres med trykk av din bedrifts logo eller slagord.


Trygge på grunn av materialer som er lagd og sammensatt i USA, med glass som hovedmateriale. Bottles drikkeflaske er superfine drikkeflasker i rusftritt stål. Flasken veier kun litt over 1gram og har stor trykkflate. Hovedmålet til Bottles er å redusere plastavfall og forurensing, og med denne drikkeflaska er du med på den jobben! Ja, jeg ønsker å motta e-mailer fra pinkorblue.


Suverænt gode bokse til madopbevaring. Alt fra Sistema, som kommer fra New Zealand. Alle bokse er fri for bpa og anden unødig skadelig kemi. Brug dem til golfturen - yoga - fitness - turflaske eller som vandbeholder til maden.


Så hold deg på den trygge og grønne siden, dropp plastflasker for godt og skaff deg en giftfri, gjenbrukbar og lekker drikkeflaske i glass eller rustfritt stål. Classic Cap sort 3ml hos pinkorblue. Fri fragt ved køb over 5kr.

Kjempefint utvalg av kopper og tilbehør til de minste barna. Vi fører kjente og gode kvalitetsmerker som Philips Avent, Rätt Start, NUK m. Spørsmål ved faktura: faktura.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg