mandag 22. juni 2015

Ygg og lyng viola spisebord pris

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar.


Alltid design i kvalitet. Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Priser : Hvit oljet - Oljet. Med muligheter for tilleggsplater. Spørsmål om leveringstid og fraktkostnad? FRAKTKOSTNAD TILKOMMER.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Kjøpt hos Palma i Oslo. Viola er et kraftig bord hvor tradisjonelle dreide ben møter akkurat passe overdrevne dimensjoner.


Bordet kan forlenges med tilleggsplater. Laget i heltre eik, i hele staver. Spisebordet er klar for tilleggsplater på begge sider a 50cm. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute.


Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker. Du kan også kjøpe med tilleggsplate til. Viola - Spisebord : Produsent: ygg og lyng : Leveringstid: Bestillingsvare 8-uker, enkelte modeller har kortere levering. Dette er et møbelprodukt og bestillingsvare og ingen returrett.


Det er derfor viktig å sette seg inn i materialer og overlfater. Ta gjerne kontakt med oss eller besøk vår butikk. Valgfri bordplate i kjerneved. Eiketypene fås i fargene oljet, hvitoljet, wenge eller lys grå lakkert. Lyse grått fås ikke i 1cm.


Kjerneved eik inneholder lite kvist. Vi fører de beste merkevare innenfor design og produkter til hjemmet,. Omfavnet av norsk natur! Produktene i heltre eik fra Ygg og Lyng gir en følelse av nærhet til naturen.


Alle produkter og design er inspirert av norsk natur, vill og fantastisk som den er! De vil gjerne bevare den slik den er og vil gjøre sitt for å tenke miljø. Viola 2Hvitoljet eik.


Velg mellom forskjellige behandlinger, Naturoljet, hvitoljet eller sortbeiset. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg