onsdag 3. juni 2015

Lage eget stuebord

Kjøp stuebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Bredt utvalg av stuebord. Shop online hos Ellos idag.

Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Lag ditt eget stuebord Finner du ikke det perfekte bordet på stua, kan du lage et selv. Ved å følge denne videoen får du lett til å lage ditt eget marmorbord. Marmor er supertrendy i år og lager du denne oppgraderer du stuen din på et. Trenger du nytt spisebor eller kanskje et ekstra fordi du venter mange gjester, trenger du hverken blakke deg eller bruke mye tid på å ordne et.


Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid. Var dårlig med svar her, men uansett, jeg skulle lage meg bord og gikk til innkjøp av sibirsk lerk.

Bordet ble ferdig snekra for time siden. Brukte plank som dere ser på bena under. Nå kan du også lage du ditt eget bord: 1. Slik skal bordet bli. Møbelsnekker Philip tegner opp en enkel skisse. Verktøyene du trenger.


Oppskriften finner du her. Denne saken gir deg en oversikt over hvordan du kan lage tre ulike småbord - med samme oppskrift. Det ser foreløpig ut til at du klarer det bedre enn Jensemann. Vi husker alle hvordan han startet med kassebord for å lage sybord til mor, men endte opp med en skjærefjøl som mor kunne smøre skolematen på. Noe av det kritiske var tilpassing av bordbeina, det ene ble for langt og det andre for kort.


Har du litt tid og tilgang til verktøy, er det nesten like enkelt å lage sitt eget bord. Er dere et par på jakt etter noe å gjøre sammen, er bordbygging også den perfekte par-aktivitet. Fordelene med å lage sitt eget kjøkkenbord er mange. Som nevnt kan bordet lages akkurat i den størrelsen man selv ønsker.


Vi holder på å lage eget stuebord og titter da selvfølgelig også på din måte å gjøre det på.

Igjen- Takk for mye flott inspirasjon. Med sin helt enkle, men solide oppbygging, er dette hagebordet enkelt å lage. Du kan justere oppskriften og lage det så langt som du selv vil, eller du kan lage det etter tegningen vår. Da har du et flott, stort hagebord allerede i morgen. BYGGEVEILEDNING: Solid hagebord.


Et riktig stuebord kan være det lille ekstra som gjør at stuen din får akkurat det uttrykket du ønsker. Se vårt store utvalg stuebord under og velg mellom alt fra enkle, små bord i eik eller annet tremateriale, til moderne stuebord i mer utradisjonelle materialer som glass, metall og marmor. Hos oss finner du alltid et stort utvalg av stuebord i flott design som er designet for å passe med våre egne sittemøbler. Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord.


Vi har også glassbor trebord og marmorbord i god kvalitet, så du finner garantert et bord som passer inn hjemme hos deg. Her finner du et stort utvalg av stuebord med god kvalitet. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord.


Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen. Bygg ditt eget bord eller reparer det gamle. Bord er dyre, men du kan enkelt selv bygge ditt eget bord til en brøkdel av prisen. På disse sidene kan du samle masse inspirasjon og finne trinn for trinn byggeveiledninger til hvordan du kan bygge dine egne møbler.


Hvordan lage sofabord: Modell 2. Her viser Niklas frem det ferdige resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg