mandag 22. juni 2015

Serafina kongle

Serafina kongle

Den er mørkt sølvfarget, framstilt av polyresin, og har fine detaljer som gir den litt rått, men eksklusivt utseende. Størrelse Hx Øcm. Den er laget av polyresin, og skaper en magisk julestemning i hjemmet. Gjelder alle kjøp over 3kr. Rabattkoden gjelder kun en begrenset periode.


Skap god stemning ved å plassere staken på et dekorasjonsfat sammen med kongler, figurer eller annen flott pynt, som passer til både årstiden og humøret. Julestrømpe Grå Fløyel cm. Lene Bjerre Glitterlys Lysgull 15×cm. Måler h 30cm, diam 15cm.


Skap en magisk julestemning i hjemmet med fine pynteting. Plasser konglen på middagsbordet eller på et brett sammen med lys og annen julepynt. Nettbutikk og fysisk butikk med klær og interiør - Rask levering! Det er ingen omtaler ennå. En kjempe stilig og unik lysestake forment som en kongle i fargen: antik sølv.


Denne er kjempe fint og kombinere med annen konglepynt som har. Dekorativt både på gulv og bord. En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Serafina kongle telysestake. Konglen finnes i flere størrelser. Skap en hyggelig atmosfære med denne vakre og detaljerte staken. Den gir en helt spesiell stemning og setter et flott preg på detaljene i innredningen. Kjøp Lene bjerre serafina på Kelkoo.


SERAFINA KONGLE ØCM. Materiale: Polyresin. SOFIES VILLA NETSHOP.


Skap dem rette stemningen ved å plassere konglen på julebordet eller på et dekorasjonsfat sammen med lysestaker, julefigurer eller andre lekre pynteting som passer. Nogle siger, at alt kommer an på lyset. Søk etter serafina kongle large returnerte 1treff.


Serafina kongle

NOK 11Førpris: NOK 15Rabatt- inkl. Skap stemning ved å plassere konglen på julebordet eller på et av våres flotte dekorationsfat sammen med kubbelys, girlander, og annen fin julepynt som passer til årstiden og humøret. Vi har et bredt sortiment av kongler og franske liljer.


Se vårt utvalg og bestill i dag. Har fått den største som gave, men finner ikke den lille som hører til. Har du den til salg så ta kontakt, vi kan diskutere pris:) Jeg betaler selvsagt frakt om det må sendes.


Serafina kongle

Leter du etter lene bjerre kongle ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg