tirsdag 9. juni 2015

Madame glasskrukke

Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Pris NOK 44inkl. Madame krukke med lokk. Kommer i fire forskjellige størrelser, dette er den største.


Søk etter madame glasskrukke mlokk hcm returnerte 1treff.

Produktinfo Spesifikasjoner Til toppen. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke blush. Delbetal og samle alle kjøp med Klarna Konto. Fargetrendene de kommende sesonger er i rolige toner, utrykket er avdempet.


De romantiske detaljer gir kolleksjonen sofistikerte kontraster. Hvis du handler for 2kroner mer, får du fri frakt! Informasjon Produsent.

Festival AS ligger i Søgne ca. Glasskrukke i glass med sølvlokk. Flott til oppbevaring av godteri, gryn o. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. The document has moved here. Perfekt for oppbevaring og servering av mat.


Finnes i tre størrelser, dette den mellomste. Her finner du mange ulike typer fine glasskrukker – med og uten lokk. Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Liten glasskrukke med hvitt plastlokk. Krukken måler x cm.


Elegant glasskrukke med lokk for dine dekorasjonideer eller søtsaker. Ny levering forventet første uke i mars. Lekker glasskrukke på stett med lokk i aluminium.


Koselig til oppbevaring av småkaker, pasta eller dekorasjonsmateriell.

Høyde 28cm 28- Kjøp. Viser til (av produkter) Org. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør.


Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home. Mille Moi dunpute X 60.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg