tirsdag 9. juni 2015

Klistremerker med navn

Vi Har Mer Enn Års Erfaring. Holdbare Adresseklistremerker. Egen Tekst Eller Logo. Vi har et stort utvalg innenfor klistremerker med trykk, hvor du kan få din egen tekst eller logo på.


Klistremerker med navn.

De tåler både vind og vær, samt mange omganger i oppvaskmaskinen. Du velger selv både bunnfargen, tekstfargen, figur og skrifttypen. Vær oppmerksom på, at transparente klistremerker kan lages med bare svart tekst - du kan ikke laste opp egen design.


Enten du ønsker å øke synligheten til merket ditt med produktetiketter eller ønsker å spare tid med adresseetiketter, har Vistaprint de perfekte tilpassede etikettene for deg. Lag personlig tilpassede etiketter, etiketter på rull, adresseetiketter, returadresseetiketter og mer med Vistaprint. Ulike størrelser og former tilgjengelig.


Navnelappene våre kan vaskes i både oppvaskmaskin og vaskemaskin.

De er beregnet både på syklister flest, så vel som profesjonelle sykkellag. Du kan klistre klistremerkene til sykkelen din eller til hjelmen. Vevde sy-på etiketter med navn , merke osv. Gi de fantastiske kreasjonene dine den oppmerksomheten de fortjener! Eller bruk dem for å unngå at barnas klær havner i glemte klær-kassen!


Vi produserer klistremerker med navn og flagg til syklister. Lag egne klistremerker , etiketter og stickers! Bestill egne klistremerker og stickers med StickerApp designverktøy.


Håndklær, toalettvesker, badekåper, pledd og luer. Alt levert med broderte navn ! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Ingen Sying Eller Stryking. Montering på vindu Overveier du å sette et klistremerker med trykk på et vindu eller en glassdør, så er det et par ting du skal være oppmerksom på, så resultatet blir pent.


Påføring av klistremerker. For informasjon om hvordan klistremerket monteres, se denne videoen.

Skrapen som brukes i videoen, sendes med hver bestilling. Legg merke til at overflaten som klistremerket skal festes på, må være tørr og fri for smuss og fett, så begynn alltid med å rengjøre overflaten og fjerne eventuelt fett. Kos med kidsa - gode verktøy for småbarnshverdagen. Vi synes klistremerker er så gøy! Det er morsomt for små og store, og kjempe fine til dekor eller kanskje.


Du kan få se hvordan de blir når posten kommer over med dampbåten fra amerika. Vanlige klistremerker produsert av vinyl fungerer til de aller fleste formål. Dette er vårt mest vanlige produkt, og typisk for kunder som ikke trenger så veldig mange. Merket digitaltrykkes i fullfarge i ønsket størrelse, skjæres i ønsket fasong og leveres på noen få dager.


Dersom du ønsker båtnavn kan det bestilles i skjemaet under, og du må gjerne ta kontakt for å få et uforpliktende pristilbud på striper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg