mandag 29. juni 2015

Rundt speil 80 cm

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Her finner du alle runde speil. Stort sortiment med speilene du vil ha. Vi har noe for en hver smak.


Rundt speil 80 cm

Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Den runde formen gjør speilet spennende og elegant. Savoy speilet er også plukket ut som et av Kathrine Sørlands favoritter. Nyhet LANGESUND Speil. Rundt Speil , Gull cm.


Rundt speil 80 cm

Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe. I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt. Speil leveres i modeller både med og uten belysning. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende.


Speilet på badet er en viktig del av innredningen – både fordi det er et element som har en viktig funksjon, men også fordi speilet kan være med på å gi badet ditt en personlig look. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Skal speilet være rundt eller firkantet, med eller uten lys, og skal det kunne fungere som skap? La deg inspirere av utvalget vårt av baderomsspeil her.


Rundt speil 80 cm

Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil , små speil , firkantede speil , runde speil , speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov. Ny katalog - mange nyheter!


Shopping på sitt beste. Klikk deg inn på leverandørene våre i menyen for å se det store utvalget i brosjyrer. De kommer de også i sotet glass. Først og fremst for at man skal kunne se seg selv i det, for å rette på frisyren, sørge for at klærne sitter pent og lignende. Speil er nyttige på en rekke ulike måter i et hjem.


Rundt speil 80 cm

Men speil er også en ekstremt brukervennlig og fleksibel innredningsdetalj. Med speil kan du få et mørkt rom til å bli lysere, for eksempel. Walls speil fra House Doctor. Et moderne og anvendelig rundt speil med bakplate i MDF.


Heng opp speilet i gangen, soverommet eller i stuen. Diameteren på speilet er cm. Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss.


Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg