tirsdag 23. juni 2015

Husfarge labrador

En mørk, gulaktig grå tone. En go mørk gråtone for bruk utendørs, vil oppleves som lun og gyllen. Generelt sett blir alle farger oppfattet som litt lysere og kjøligere utendørs enn inne. Flere velger en mørk husfarge.


Med vår suverent beste maling noensinne DRYGOLIN Nordic Extreme vil huset holde seg flott lenge!

Også de beige tonene som har vært førstevalget for mange i en årrekke, går i retning av mer gråbeige og dempede toner. Her er farger som Blek Sand og Lys Grå Umbra i vinden. Tradisjoner står imidlertid sterkt i Norge når det kommer til valg av husfarge. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


Skal du velge safe, er gråtoner fra de lyseste til de mørkeste midt i blinken. Se her hvilken maling du bør velge.

Vurderer du grått som din nye husfarge ? Velg en husfarge som passer stilen og omgivelsene. Det finnes en rekke gråfarger – varme, beige og kalde gråtoner. Finn din gråfarge til huset! Gå på fargejakt og finn din husfarge 08. Har du tenkt å skifte farge på huset, eller bygger nytt og lurer på hvilken farge huset skal ha?


La deg inspirere av de ulike stilretningene, se etter arkitektoniske kjennetegn som samsvarer med ditt hus og gi rom for kreativitet! Jotun har samlet de mest populære og tidløse fargene sine i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Hus ved skogen er mer utsatt for begroing, og hus ved veggen mer utsatt for forurensning og trafikkstøv og det kan kanskje lønne seg å velge en mørkere husfarge som ikke vil fremheve dette. Tenk på lyset og årstidene.


Her i Norge forandrer lyset seg med årstidene. Rørosrød og Vestlandsrød eller staverngul eller skagengul. Gode, udødelige farger som fungerer. Hvem kan hjelpe deg med valget?


Anonymous poster hash: afa88.

Labrador , veldig fornøyd med den. Vi har malt i fargen bergknatt. En tanke lysere enn labrador. Karmer er malt i bomull. Den ser jo hvit ut, men er ikke kritt hvit.


Anbefaler bergknatt med bomull ;). Sv: Valg av husfarge. Utrolig hvor vanskelig det skal være å ta enkelte avgjørelser. Det er disse fargene man har kunnet stemme på.


Resultatet viser at også mørke hus er på vei tilbake. Så igjen-stil er viktig. Klassikerfarger i Norge.


Nå ser vi en trend som begynte for tre-fire år siden med litt mørkere hus , sier fargedesigner Tale Henningsen i Nordsjö. Sånn er status så langt i det o så store opp-pussings-eventyret på haugen her. Foto: NORDSJÖ Vis mer.


Her går det mer i både rødfarger, brunsvarte farger og hvite nyanser. I Bergen og Gjøvik melder butikkene om andre preferanser. Farger er ikke lett å identifisere uten videre, de kommer i så mange nyanser at man ikke har ord som kan beskrive verken fargene eller forskjellen mellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg