tirsdag 23. juni 2015

Primer på gammelt bunnstoff

In unserem offiziellen Onlineshop findest du alles, wovon dein Teint träumt. Makelloser Look von früh bis spät. Das Urban Decay Must Have. Die Wunderwaffe mit Wow-Effekt. Für sämtliche Bedürfnisse geeignet.


Primer på gammelt bunnstoff

Betone Deine Gesichtszüge. Akkurat nå Rabatter fra til. Du kan slutte å lete! Vi har reservedeler til bilen din. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Lang anhaltendes Gesichts-Make-up für einen gleichmäßigen und makellos aussehenden Teint. Jetzt das perfekt deckende Gesichts-Make-up im Onlineshop von Lancôme bestellen! Gå deretter på med skrape og bunnstoff -fjerner, og få vekk alt det overflødige som ikke har godt feste. Spyl til slutt med høytrykkspyler.


Du trenger ikke å fjerne alt gammelt bunnstoff som sitter godt hvert år. Smør primer over hele skroget under vannlinjen. Etter å ha skrapt bort all løst materiale siiter jeg igjen med ulike synlige overflater, gelcoaten, primer og gammelt bunnstoff. Grunnes med strøk Gjøco Bunnstoff primer før påføring bunnstoff.


Om vi må helt ned til treverket noen steder for reparasjoner, legger vi primer før vi går på med bunnstoff – helst to strøk, sier hun. Rolf Henning Haldorsen, Teknisk serviceingeniør på Jotun, bekrefter at fjerning av gammelt bunnstoff som oftest ikke er nødvendig. De tilfellene bunnstoffet må fjernes er når det blir veldig. MÅ fjerne alt av gammel bunnstoff før man legger på primer ? Nytt bunnstoff males over gammelt , og bygger etter hvert tykke lag. Fjerning av gammelt bunnstoff - baatplassen.


Må skrapes, det tørker ut og flasser under vinterlagringen. Tips: Skrap bort løst gammelt bunnstoff og legg på et lag en-komponent primer før du stoffer på nytt. Jeg fikk beskjed om at alt av gammelt bunnstoff måtte bort, for å få heft til primeren. Jeg tror ikke du har fått bort nok, men hvis du går inn på f. Nordsjø sine sider, vil jeg tro at det ligger en beskrivelse på hvor mye som må bort. Da påføres et strøk med Vinyl Primer som fungerer som både forsegling og heftgrunning.


Da kan du som båteier være trygg på at gammelt og nytt bunnstoff ikke reagerer med hverandre og flaker av. Les mer om Jotun sine grunninger i appen Jotun Yachting, brosjyren BÅTEN eller på jotun. Så er det lurt å vaske så du får bort allt støv og dritt. Videre er det litt avhengig av hva slags produkt du velger(noe jeg ikke skal begi meg inn på ) Er som oftest en primer som skal på før selve bunnstoffet. Men vær litt oppmerksom på bunnstoff , enkelte må båten på vannet i løpet av 8-timer om det skal fungere optimalt.


Hardt bunnstoff kan slipes etter påføring og passer raske motorbåter og regattaseilbåter best. Med hardt bunnstoff må du slipe lett på det gamle for å få feste. Artikkelen er levert. Alkydbasert 1-komponent primer Seajet Universal Primer er en 1-komponent alkydbasert universal primer for bruk på skrog og overflater under vannlinjen.


Brukes som primer for Seajet bunnstoff og Soromap bunnstoff. Seajet underwater Primer er hurtigtørkende selv ved lave temperaturer og gir en meget god beskyttelse mot korrosjon. Nye stålbåter: Undervannsflaten sandblåses til SA 5. Stålbåter med gammelt bunnstoff : Fjern korrosjon, smuss, fett og fuktighet med f. Lurer på om dette høres ut som en grei pris eller om jeg bør undersøke om det er noen som hvil og kan utføre denne jobben billigere. GJØCO BUNNSTOFF PRIMER GRÅ TEKNISKE DATA Dato, revidert: 18.


Benyttes som primer under Gjøco Selvpolerende bunnstoff. Kan ikke brukes på aluminiumsbåter. Light Primer Spray er en 2-komponent epoxyprimerspray for beskyttelse av alle underlag (inkludert aluminium) både over og under vannlinjen.


Den er spesielt anbefalt for vedlikehol flekkreparasjoner, retusjering og som primer på små umalte overflater. Kan også brukes som primer før bruk av bunnstoff på propeller. Det skal aktivere bunnstoffets groehindrende egenskaper, men er litt plundrete synes vi. Micron Optima satt dårlig fast til Internationals egen primer , men satt svært godt fast på gammelt bunnstoff (Seajet) og direkte på gelcoaten. Hadde klart mest bevoksning av bunnstoffene vi testet.


På bunnen bruker jeg Jotun’s Non-stop selvpolerende bunnstoff og er meget fornøy sier Haug. Det er tydelig at den gamle giftige Hempels Mille Klare hadde mange venner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg