torsdag 18. juni 2015

Led stearinlys med timer

Led stearinlys med timer

Hva skjuler seg bak trenden? Du mister kanskje den flakkende flammen, men til gjengjeld behøver du ikke bekymre deg for fyr i gardinen, stearin søl eller slukking overhodet. LED -lys er meget troverdige kopier av levende lys. Elektriske stearinlys (kronelys) med batteri Stearinlys med batteri er også blitt en større artikkel innenfor elektriske lys, så derfor har vi nå satset på å ha et par forskjellige typer, som kan hvert sitt kan man si.


Du kan finne elektriske stearinlys som ligner riktige lys i mere eller mindre gra og prisforskjellen er stor. LED Kronelys Med Timer 2pk. Bli den første som vurderer dette produktet.


Special Price kr 14kr 11Vanlig pris kr 1800. Med hjelp av den inkluderte fjernkontrollen kan du enkelt stille inn riktig lysstyrke til det som passer i rommet. Velger du fem timer timer -innstilling, vil lyset slå seg av automatisk etter fem timer.


Fjernkontrollen fungerer ikke 1prosent alltid - det skjer innimellom at vi må trykke en ekstra gang eller to for å få skrudd av eller på alle tre lysene, men da er det bare å trykke noen ganger ekstra. Lysene blinker troverdig og fint, med varierende. LED stearinlys - stemningsfulde og realistiske bloklys, stagelys og fyrfadslys med blafrende led flamme.


Vores kunstige stearinlys af ét af Pixojets helt store bestsellere året rundt! Skru op for den hjemlige hygge med LED stearinlys med bevægelig flamme og timer – her finder du elektriske stearinlys til markedets skarpeste priser online. Hvid søjle LED stearinlys på cm. Det bevægelig lys giver den helt rigtige effekt af et ægte stearinlys. AA batterier i alt, som ikke er inkluderet men som kan tilkøbes.


Led stearinlys med timer

Danmarks Største Udvalg af LED Stearinlys. Hos Kunstige Stearinlys finder du alt indenfor LED Stearinlys fremstillet i ægte stearin, samt boligtilbehør mm. Digital timer med store og tydelig tall. LED bloklys med blafrende lys.


Sier tydelig ifra når tiden er over. Elektronikk, komponenter, droner, arduino, raspberry pi, batterier, verktøy. Gode priser og fri fakt!


Led stearinlys med timer

Dessuten finnes det en smart timer -funksjon i fire forskjellige nivåer for skjemalagt belysning, perfekt for å våkne eller for å komme hjem til et koselig lysskinn. Telysene har blinkene flamme. Led kubbelys i voks med timerfunksjon. Timeren er automatisk stilt inn til intervaller med timer på og timer av. Disse intervallene kan brytes ved å skru kubbelyset av og så på igjen.


BATTERI LED PÆRE på sokkel med en smuk udstråling som passer ind i diverse dekorationer mm. Søger du fyrfadslys LED med bevægelig flamme skal du være obmærksom på, at de altid vil bruge en del mere strøm (batteri) end fyrfadslys LED med timer før. Derfor anbefaler vi altid at du kun vælger fyrfadslys med bevægelig flamme i stager hvor du er tæt nok på til at du kan se det blafrende lys derfra. Hvis du leder efter LED stearinlys med bevægelig flamme, så er du havnet det rette sted.


Led stearinlys med timer

Her på siden finder du hele Sirius udvalg af LED stearinlys med blafrende flamme. Vi ser i disse år en stor efterspørgsel på LED stearinlys med bevægelig flamme, da de skaber en god og hyggelig stemning, uden sod og risiko for den velkendte risiko. Alle Sirius lysene er lavet i ægte stearin, og har et smukt vintage look.


De kan placeres overalt i hjemmet, dog ikke i direkte sollys, da stearinlysene kan smelte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg