tirsdag 23. juni 2015

Nlm gjenbruk

Her finner du butikkene våre! Bruk listen, eller zoom deg inn og trykk på ikonene på kartet for å få opp relevant informasjon. I tillegg til å bidra til god miljøforvaltning, ønsker vi å være en sosial oase i nærmiljøet, og alle er velkommen i kaffekroken. Medietrykket har også vært stort.


Vi har hatt besøk av NRK, to lokal aviser og vi kommet på Radio Trøndelag på torsdag. Varer hentes og leveres i butikkens åpningstid eller etter avtale med butikkens personale.

Aktørene innenfor gjenbruk i Norge kjenner vi godt, og vi deler kunnskap og erfaringer i dette nettverket. En meningsfull handel. Vi ønsker å vise deg hvorfor så mange velger å være frivillig hos oss og hvordan du kan bli med å bidra.


Norsk Luthersk Misjonssamband er en fri og selvstendig misjonsorganisasjon på luthersk grunn som jobber under visjonen Verden for Kristus. I vårt store butikklokale finner du både møbler, kjøkkenutstyr,. Gjenbruk Ålesund ligger på Fremmerholen.


Vi selger gitte brukte varer, alle jobber gratis og frivillige. De fortjener derfor en stor og varm takk.

VELKOMMEN TIL GJENBRUK KARMØY. ALLE i butikken jobber gratis og frivillig #128522; Gratis vafler og kaffe serveres i Kaffekroken hver dag! Se filmen og del den gjerne så fler får høre om det. IKEA skal starte med gjenbruk , Onecall snakker om gjenbruk. Når det kommer til å ta vare på miljøet så er gjenbruk en ting vi alle må forholde oss til i fremtiden.


Den sosiale møteplassen. Vi har en kaffekrok ”den lune kroken” hvor vi serverer gratis saft, kaffe, te og vafler. NLM har et stort arbeid med mange prosjekter og utsendinger i Afrika, Sør-Amerika og Asia.


Request timed out, or no have hashtag images. Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av. Vi ble interessert da vi hørte at de skulle legge ne ettersom det er lokale som er godt egnet til vårt bruk. Det Norske Misjonsselskap.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss!


Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Varden gir deg nyheter, sport, kultur, underholdning, feature og meninger fra Telemark.

Overskudd går til NLM. Varer kan leveres i butikken åpningstider eller på fast dugnad kveld alle tirsdager 17. Vi har alt - men ikke alltid. Butikken tar i mot alle typer vare som er i god stand. Bygget opp gjenbruk -kjede.


I dag teller kjeden butikker, 1. Levering av varer: Vi tar imot varer innen disse kategoriene vederlagsfritt Klikk her for mer informasjon om å levere varer til butikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg