torsdag 18. juni 2015

Vegghylle utendørs

Vegghylle utendørs

Alltid lave priser og et stort utvalg! Med vegghyller kan du bruke tomme vegger til oppbevaring. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. IKEA - LÄCKÖ, Hylle, utendørs , grå, Står stødig på ujevne gulv, siden føttene kan justeres.


Vegghylle utendørs

Materialene i dette møbelet gjør det vedlikeholdsfritt. Enkel å holde ren – tørk av med en fuktig klut. Vi anbefaler at du fester møbelet til veggen.


Gjør noe morsomt med oppbevaringen og få minnene dine opp på veggen. Med en vegghylle kan du endre uttrykket på veggen på et blunk avhengig av hva du har på den. Vi har vegghyller i flere ulike stiler, former og farger så du vil garantert finne en vegghylle du liker hos oss.


Når sommeren nærmer seg med stormskritt er det på tide å flytte utendørs. Da vil du kanskje bruke tiden din ute å nyte solen så mye som mulig – på din balkong, altan eller uteplass. Dagene blir lengre, lysere, varmere og de fleste aktiviteter flyttes ut i hagen.


Når solen endelig titter frem, flytter vi ut for å nyte den, sammen med mange andre ting vi har bruk for. Utendørs oppbevaring. Derfor har vi oppbevaringsmøbler til ting som hageredskaper samt hyller, og sammen gjør disse balkongen din om til en hage i flere etasjer. Dekorativ og praktisk vegghylle designet av Pictureit. Laget av aluminium slik at den også kan brukes utendørs.


Vegghylle utendørs

En vegghylle kan ha mange funksjoner og løse flere ting på én gang. Men vegghyller kan også være flotte og dekorative møbler som tilfører det lille ekstra til et rom. Utnytt hyller utendørs for å organisere ulike matvarer som tåler å stå ute. Disse kan du med fordel flytte over i vakre glass i ulike størrelser. For å fylle ut hylleplaten, kan du velge å plassere ferske krydder i trendy krukker for å skape en koselig og rustikk følelse.


Her på Chilli finner du flotte og billige krukker til. Hos Chilli finner du Hyller i høy kvalitet til god pris – fra 1kr. Stort sortiment av Hyller i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett.


Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. En fordel ved vegghylle er imidlertid at du enkelt kan bygge høyden - opp til taket hvis ønskelig - med dem. Det sparer plass og kan derfor være bra i mindre mellomrom eller små boliger.


Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at Furniturebox. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! De er perfekte å innrede med når du vil spare plass hjemme eller fylle en tom vegg. Minimalistisk till bra pris.


Vegghylle utendørs

Vegghyller er både dekorative og praktiske. Ok til den prisen, men hyllene var pinglete. Papp med noe som skal se ut som tre. Hengte de på veggen, men tok de ned og malte undersiden, som var papp, med svart hobbymaling.


For når de henger på veggen og man sitter så ser man rett i undersiden. Vi tilbyr også komplette hyllesystemer, også hylleplan som kan settes i eksisterende hyller, men også for å feste på veggen som for eksempel en bildehylle. Til deg som vil ha en hylle bak sofaen er en vegghylle et perfekt valg.


En vegghengt hylle er ikke bare en fin innredningsdetalj, men også en plassbesparende oppbevaringsløsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg