torsdag 11. juni 2015

Plexiglass bilderamme

Fraktfritt over 3kr. God Service Og Rask levering. E-handelsmerket Nettbutikk. Pleksiglass er et ideelt materiale for alle typer rammer. Vi tilbyr spesial- og standard størrelser.


Vi kan tilby ulike typer rammer i plexiglass , pleksiglass og akryl. Alle er produsert i Norge og med flott finish. Rammer i pleksiglass passer inn i de fleste miljøer.


Tidløse og elegante pleksiglass rammer som setter motivet i fokus. Passer i alle type miljøer. Produktet består av to plater av plexiglass som festes sammen med avstandshylser i børstet aluminium.


Bestille bilder på plexiglass og lerret Bestill bilder på plexiglass eller lerret på nett hos fotoknudsen. Lerret kan også bestilles med bilderamme om det er ønskelig. Rammene finner du i sort og hvitt slik at de vil passe alle bilder. Lerret er et godt alternativ om du ser etter materiale som kan gi bildene dine et mer mykt og elegant preg. Leveres med stk avstandshylser i børstet aluminium med dia 25mm.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene.


Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Vi leverer og monterer til det profesjonelle, det.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Furukongle bilderamme til årstiden.


Perfekt til om vinteren eller som en julegave. Denne furukongle-rammen tar det bare minutter å lage, men kommer til å ha en stor innvirkning. Tid som trengs: minutter. Plexiglass bilderamme Vi har rammer til alle formål, enten det er snakk om rømningsplaner, bilder, produktinformasjon, brosjyrer, puslespill, reklame eller hva du måtte ønske å bruke dem til. I sortimentet finnes rammer for vegg, magnetrammer for vegg og bor plakatrammer for vegg og bord og ramme for veggmontasjer.


Fotografiet og den tykke fronten i akryl holdes pent på plass ved hjelp av to. Det fins flere gode grunner til å ramme inn et bilde med glass og ramme. Innramming presenterer bildet på best mulig måte, hindrer at kunsten blir tilsmusset eller.


Line hjørnene opp forsiktig og spiker med finish spiker, to i hvert hjørne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg