tirsdag 16. juni 2015

Wibo linoljemaling

Vi i Miljømal AS leverer linoljemaling fra svensk Wibo. Vår linoljemaling kan blandes i alle farger og kan benyttes både inne og ute. Sender til hele Norge.


Wibo Färg har ett trettiotal duktiga och engagerade återförsäljare i vårt avlånga land. För dig som är intresserad av våra produkter rekommenderar vi dig å det varmaste att kontakta din närmaste återförsäljare för snabb, proffsig och säker service. Vi leverer linoljemaling , kalkmaling, sioo-x treimpregnering, bygningsvernartikler, pensler m. Wibo linoljemaling har opptil 1 tørrstoffinnhol inneholder naturpigmenter (miljøvennlig), er meget dekkende (skal påføres tynt) og gir en klar og ren farge. Malingen inneholder sinkhvitt som er naturlig effektivt sopphemmende.


Linoljemaling skreddersys etter objektet eller ønskemål. Fargesetting med naturpigment vi fargesetter - tilpasser etter kundens ønske. Historisk har man ikke blandet linoljemaling med løsningsmiddel og ved normale forhold er det ikke nødvendig. Vi utfører maleoppdrag om ønskelig og vi bruker linoljemaling fra Wibo Färg.


Glansgraden på Allbäcks linoljemaling er når huset er nymalt, og går ned til glansgrad etter ca. Glansgraden til Ottossons linoljemaling er 25-­‐nymalt, men går ned til glansgrad etter ca. Innendørs holder disse glansgradene lenge, men utendørs vil all linoljemaling matte seg relativt raskt. Har du først startet med linoljemaling , kan det være tryggest å fortsette med det.


Et hus malt med linoljemaling og som overmales med andre malinger, kan få blærer i filmen. Men dette er imidlertid ingen regel. Røros er her klargjort for videre påføring med WIBO linoljemaling. Ferdig resultat, malt med WIBO linoljemaling.


Wibo är specialiserade på frukt och grönsaker anpassade till restaurangköket. Våra inköp sker från stora svenska importörer av frukt och grönt, vilka har hela världen som handlingsplats. Givetvis har de även ett brett sortiment av ekologiska varor. Vi handlar självklart också av lokala odlare. Rolf Hansen fant da frem sine gamle resepter på linoljemaling av høy kvalitet, uten tilsats av terpentin eller white-spirit.


Disse resepter ble fundamentet i Wibo Färg som fortsatt i dag produserer linoljemaling for både utvendig og innvendig bruk etter godt utprøvde oppskrifter. Skal du male innvendig på tre kan det være god grunn til å velge linoljemaling , men det er kun fordi fargene er vakrere da noen av produsentene bruker naturpigmenter, og kjøper du ikke malingen av noen av disse er mitt råd og kjøpe normal maling fra Jotun. Dekker - mpr liter. En god ren linoljemaling har så mye fet olje at det gir en overfalte som vann ikke trenger inn i men samtidig er den diffusjonsåpen og puster godt.


Vi har heldigvis flere gode små produsenter av linoljemaling , vi foretrekker de uten løsemidler for miljøet og helsa sin skyld. Tradisjonell linoljemaling som bygger på gamle, norske tradisjoner. Malingen er like egnet til moderne hus og leiligheter som til antikvariske objekter.


Miljømal leverer linoljemaling fra Wibo Färg, og fargesetter med naturpigmenter etter kundenes ønske. Keramikk og terrakotta krukker kan fint males med linoljemaling. På bildet er krukken rengjort og klar for grunning med Jupex og maling med oxidgrønn linoljemaling.


Det er lagt et støp på portstolpen og den flotte krukken ble festet med en borret gjengestang og mutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg