torsdag 11. juni 2015

Cooee vase

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Velg blant over 1COOEE Produkter. Vakre Skulpturer i Ulike Bergarter. The vase is hand made which makes.


Product Care OLLIE is a beautiful sculpture designed by the Swedish artist Kristiina Haataja in collaboration with Cooee Design. Vi har ett bredt utvalg av vaser og brett fra svenske Cooee. Dette er årets it- vase.

Cooee Design er en svensk merkevare som har tatt verden med storm, dette med scandinavisk design! Lekker og stilren vase i keramikk. Vasen er nydelig med friske stilkblomster eller enkle grener, og med sitt enkle design passer den inn i ethvert interiør. Tilbudet gjelder kun i nettbutikken.


Her startet hun merket Cooee med lekre interiørvarer i en lykkelig forening av nordisk og australsk stil. På kort til har Cooee og Cathrine tatt verden med storm, og hun har både vært utvalgt representant for å feire Kronprinsesse Victorias bryllup og blitt intervjuet av Vogue. Keramikkvasene må kun rengjøres med en myk klut. Unngå vann på utsiden av vasen , da dette kan skade overflaten.


Er det noe fra Cooee du ikke finner i nettbutikken? English Swedish Product Care A stylish ceramic vase. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Den håndmalte vasen har en matt, myk overflate som er karakteristisk for Cooees vaser.


Ball Vase 10cm White. Vasen har et mykt, matt og unikt utseende. Varen har blitt lagt til i din.

Den har en rett fot og en kuleformet topp som gir vasen sitt originale, men samtidig stilfulle utseende. Kombiner gjerne flere størrelser og farger. En stilren vakker vase håndlaget i porselen fra svenske Cooee. Cooee Pillar er en høyreist vase som håndlages og males med den kjente myke overflaten til Cooee.


Vasen er stilig alene med eller uten blomster, eller i kombinasjon med Cooee ball-vaser. Vasen er håndmalt og er kjent for sitt myke, matte og unike ytre. Vi i 2ispann lagerfører de kjente vasene ball , fat, lysestaker og julepynt fra det kjente.


Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg