fredag 19. juni 2015

Bestill russekort

Bestill russekort

Her finner du en oversikt over russekort. Russekort har vært en tradisjon i mange år. De inkluderer gjerne et bilde, sitater og noen personopplysinger. Ved bestilling eller godkjenning av russekort etter 1. Har du byttet adresse, gi oss beskjed før vi sender varene. VÆR MED Å BIDRA - STØTT STINE SOFIES STIFTELSE!


Du kan bestille russekort etter 1. Du betaler ordinær pris for kortene - pluss frakt kr 14-. Siste bestilling er 20. Russerepresentantene for skolen din skal gi all den informasjonen du trenger om russetiden, inkl.


Det siste kan vi konstatere at tydeligvis er helt ok. Det er påfallende mange russ som har adresse ved siden av naboen og skriver bruker bare Snap i feltet der de skal si et eller annet om telefon. Velg mellom mange farger og kombiner dette ved å bruke forskjellige mønster og farger på alt fra lommer, til hette og pynt av paljetter.


En customgenser vil uten. Du ser ut til å bruke Safari, vi opplever for tiden innloggingsproblemer med Safari og det jobbes med utbedring. Russeknutene er for mange en helt essensiell komponent i en vellykket og minneverdig russefeiring. Jeg driter i hvem faren din er,- finn deg et annet vann å gå på, for her skal jeg fiske!


Man bestiller russekort gjennom russesiden. Dette kortet har også en bakside. Derfor må du dessverre vente til du er russ før du bestiller russekort ! Du designer kortet enkelt selv ved å fylle ut feltene og laste opp bilde. Hvor og hvordan bestille russekort ? Vi anbefaler å vente med bestilling til man er helt sikker på hvordan man vil ha kortet.


NB: Bestillingsfrist 12. Produksjonen av russekort samkjøres i midten av mars, og leveres innen 1. Frist for bestilling var 13. Hver enkelt russ har som regel russekort.


Hver russ lager sitt eget russekort , og velger selv hva man har på det, men det er veldig vanlig å ha med bilde, sitater, member of og personopplysninger. Disse kortene blir byttet mellom russene og delt ut til familiemedlemmer, barn og andre som vil ha. Russehjelpen er samlingspunktet for alle russens behov — fra russetreff og dugnader til ly lys og russeklær.


Bestill russekort

Med mange russebusser og russebiler til salgs! Har endret mening rundt mitt russekort sikkert 1ganger siden jeg begynte å trikse i russekortgeneratoren, og blir aldri fornøyd. Vil liksom ikke skrive noe som allerede er skrevet utallige ganger tidligere. Det verste jeg vet er snørrunger som maser etter russekort.


Man får ikke mer moro enn man heller i seg. God samvittighet er tegn på dårlig hukomm- else. Ta livet med ro, gå på gymnaset. Hvis du ikke klarer deg med timers søvn, bor du ta natten til hjelp.


Bestill russekort

Det sies at klær skaper folk, men man kan også gjøre det uten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg